Erza'nın Natsu'yu fırlatarak adayı kaplayan bir camı parçalamıştı.Kaçıncı bölüme denk geliyor acaba?
100 yıllık görev serisini Maşimanın çırağı yazıyor diye biliyorum .Dostum hikaye müthiş ilerliyor. Son birkaç bölümdür büyük sürprizler nedeni ile iyice heyecan dorukta okuyorum bölümleri. Maşima-sensei adeta ustalık eserim bu diyor yazarken. Animesi çıkınca iyice patlayacak popülaritesi. Önyargı ile büyük bir zevkten mahrum kalıyorsun. Benim önerim oku ve zevkten dört köşe ol.
Ada'da ki herkes lanetliydi. O bölümleri mi diyorsun?Erza'nın Natsu'yu fırlatarak adayı kaplayan bir camı parçalamıştı.Kaçıncı bölüme denk geliyor acaba?
Aynen.Tipleri falan değişikti.Hatta kaçak gitmişlerdi galiba göreve NatsularAdamda ki herkes lanetliydi. O bölümleri mi diyorsun?
Ultear Reis döndü mü? Yoksa yine zaman şeyinde mi ortaya çıktı?59. bölüm ile bir drama izledik sanki. Tiyatral bir havada geçti bölüm. Jellal'in içsel bir hesaplaşma ise savaş vermesi, diğer tarafta Erza ile Laxus'un uyum içerisinde cilveleşmeleri biz okurlara güzel anlar yaşattı.
Bölümün en önemli olayı ise elbette buydu. Çok bekledik ama değdi, sağ ol Maşima-sensei.
@William cutting
Senin beklediğin bölüm gelmiş oldu.
Sonunda bekleyiş sona erdi.59. bölüm ile bir drama izledik sanki. Tiyatral bir havada geçti bölüm. Jellal'in içsel bir hesaplaşma ise savaş vermesi, diğer tarafta Erza ile Laxus'un uyum içerisinde cilveleşmeleri biz okurlara güzel anlar yaşattı.
Bölümün en önemli olayı ise elbette buydu. Çok bekledik ama değdi, sağ ol Maşima-sensei.
@William cutting
Senin beklediğin bölüm gelmiş oldu.
45. bölüme bakabilirsin, orada Erza ile Natsu birlikte bir mızrak ile dediğini yapıyorlar.Erza'nın Natsu'yu fırlatarak adayı kaplayan bir camı parçalamıştı.Kaçıncı bölüme denk geliyor acaba?
Çizen çırağı, yazan ise Maşima-sensei.100 yıllık görev serisini Maşimanın çırağı yazıyor diye biliyorum .
Zaman şeyinde ortaya çıktı. Ama bize o da yeter.Ultear Reis döndü mü? Yoksa yine zaman şeyinde mi ortaya çıktı?
Teşekkürler.45. bölüme bakabilirsin, orada Erza ile Natsu birlikte bir mızrak ile dediğini yapıyorlar.
Çizen çırağı, yazan ise Maşima-sensei.
Zaman şeyinde ortaya çıktı. Ama bize o da yeter.