Yeni yayınlanan fairy tail'de brandis falan da mı var?Henüz şova başlamadı ama yakın zamanda epey büyük bir şov yapacak Brandiş'in katkısı ile, hem de çok büyük olacak.
Yeni yayınlanan fairy tail'de brandis falan da mı var?Henüz şova başlamadı ama yakın zamanda epey büyük bir şov yapacak Brandiş'in katkısı ile, hem de çok büyük olacak.
Var elbette dostum, tüm o kurulmuş bağlar boşuna değil. Sıkı dostlar ihtiyaç olunca yardıma koşuyor.Yeni yayınlanan fairy tail'de brandis falan da mı var?
Oha. Serinin adı 100 years mıydı? Bir de dimaria da var mı?Var elbette dostum, tüm o kurulmuş bağlar boşuna değil. Sıkı dostlar ihtiyaç olunca yardıma koşuyor.
Son ortaya çıkışı ile günü kurtardı, duygulandırdı. Heyecan verici sahnelerdi.
O halde al sana Fairy Tail : 100 Years Quest spoiler'i.Oha. Serinin adı 100 years mıydı? Bir de dimaria da var mı?
O halde al sana Fairy Tail : 100 Years Quest spoiler'i.
ohh miss ölenler doğsun,kötüler Thanos gibi çiftçilik yapsın...bu seriye zarar veren şeylerden biri de bu saçma merhamet işiydi zaten
Ama bu sefer Fairy Tail : 100 Years Quest içinde ölecek bence. Yaşı geldi artık. Bir şov yapar ve bizleri ağlatarak jubilesini yapar. Ölmezse bir sonraki seriye kesin ama.Bunda da ayrı sinirlenmiştim.Ölü bırak gitsin az drama yap ya.Zaten saçmasapan şekilde öldü.Bi iş becer Mashima
F.Tail mi Boruto mu ? Hangisini yüceltirken hangisini çöp tenekesine sıkıştırmalıyız.Ama bu sefer Fairy Tail : 100 Years Quest içinde ölecek bence. Yaşı geldi artık. Bir şov yapar ve bizleri ağlatarak jubilesini yapar. Ölmezse bir sonraki seriye kesin ama.