Bence okumalısın şu an manga çok iyi gidiyor.animesinin ikinci sezonunu bitirdim de mangası konusunda kararsızım.Okuyayım mı ? Berserk i yeni bitirdiğimden gözüm aç kalite konusunda.
fan service ne durumda.Erza iyi de diğerlerinde içimi daraltıyorBence okumalısın şu an manga çok iyi gidiyor.
Ne yazık ki mangada fan service olayı aşırı arttı özellikle Lucy cılkını çıkardı diyebilirim. Ama benim gibi o tarz sahnelere fazla takılmadan okumak istiyorsan gözün kapalı başlayabilirsin yeni karakterler, dövüşler, olaylar, hikaye falan çok iyi gidiyor.fan service ne durumda.Erza iyi de diğerlerinde içimi daraltıyor
bi bakayım madem.İndirebileceğim bir site var mı ?Ne yazık ki mangada fan service olayı aşırı arttı özellikle Lucy cılkını çıkardı diyebilirim. Ama benim gibi o tarz sahnelere fazla takılmadan okumak istiyorsan gözün kapalı başlayabilirsin yeni karakterler, dövüşler, olaylar, hikaye falan çok iyi gidiyor.
İndirebileceğin bir site bilmiyorum ama Mangadenizi güncel çeviri yapıyor bir ara indirme linki de koymuştu ama şimdi var mı bilmiyorum. 420. sayıdan okumaya başlayabilirsin.bi bakayım madem.İndirebileceğim bir site var mı ?
eyvallah dostum sağolİndirebileceğin bir site bilmiyorum ama Mangadenizi güncel çeviri yapıyor bir ara indirme linki de koymuştu ama şimdi var mı bilmiyorum. 420. sayıdan okumaya başlayabilirsin.
Rica ederim ne demekeyvallah dostum sağol
Kesin oku, ama Türkçe indirme yok herhalde. Yorumlarını bekliyorum.animesinin ikinci sezonunu bitirdim de mangası konusunda kararsızım.Okuyayım mı ? Berserk i yeni bitirdiğimden gözüm aç kalite konusunda.