erzanın ailevi bağları kuvvetli çıktı ya eskiden kalma bir sempatim de gitti :/ erzanın gücüne olan en büyük saygım çocuk yaşta hapis yatmış ondan güçlü negzel diyeydi şimdi kan bağına bağladı bütün heppsi uçtu :/Erzada ejder zamanından kalma .
İyice cılkı çıkmaya başladı serinin nereden power up versem diye şaşırdı adam. Şimdi 3-5 bölüm sonra acnologia Erzaya hanımım demeye başlarsa ve FT'ye katılırsa şaşırmam.Seni ben kaçırdım ve geleceği gönderdim pğğğğennnnnsesssğğim
İkiz ejder avcısı Rogue'nin Natsuyu yenemediği ortamda aynı güce sahip Sting'in Natsudan 25 gömlek üstün karaktere tek atması da ayrı bir acı oldu geçen bölüm yazasım gelmemişti.
Edit : Veya erzanın babası acnologia çıkabilir o da olası xd
Bence makul değil saçmalıktan ibaret bir kaç saniyeliğine uyanık kalabilmesi gücünün eşit olduğu anlamına gelmiyor veya antisi olduğunun. Bu adam 2 bölüm önce kaguranın kınından çıkardığı kılıcı 2 parmağıyla durdurdu istersen mantığını tartışmayalım tamamen saçmalıktan ibaretti çünkü yenilmesi.erzanın ailevi bağları kuvvetli çıktı ya eskiden kalma bir sempatim de gitti :/ erzanın gücüne olan en büyük saygım çocuk yaşta hapis yatmış ondan güçlü negzel diyeydi şimdi kan bağına bağladı bütün heppsi uçtu :/
ama stingin zaferi gayet makul bence. Kaç gömlek üstün olduğu önemli değil ters güce sahip birini yenmesinde ne var ki? Hatta gölgeli elemanın gücünü de almak zorunda kaldı bari tek atmasın diye.
Çünkü o Erza'nın altı doldurulmuş olmadı mı? 2. kovayı açmıştı bunlara Ultear büyü oyunlarından önce ama Erza'da zaten açıkmış. Kim bilir daha kaç tane kova vardır. Kadın hep duyguların gücü falan anlamsız bir güç dedik ama belki asıl gücünü istemsiz kullanıyordur her seferinde.erzanın ailevi bağları kuvvetli çıktı ya eskiden kalma bir sempatim de gitti :/ erzanın gücüne olan en büyük saygım çocuk yaşta hapis yatmış ondan güçlü negzel diyeydi şimdi kan bağına bağladı bütün heppsi uçtu :/
ama stingin zaferi gayet makul bence. Kaç gömlek üstün olduğu önemli değil ters güce sahip birini yenmesinde ne var ki? Hatta gölgeli elemanın gücünü de almak zorunda kaldı bari tek atmasın diye.
amacın FT kötüdür demek mi yoksa özellikle bu karakterin yenilmesine mi iğreti oldun? Eğer amacın FT kötüdür ise o zaman tamam çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz ama karakterin yenilmesi neden sorun olsun ki? Adam en temel insani ihtiyaçlarına gölgenin gücünü kullanarak karşı geldi duyularını keskinleştirip onun dışında zaten ejder kesici gibi fiziksel olarakta gücü yüksek bir büyü kullanıyor üstüne beyaz büyünün işe yaramaması sebebiyle antisi. Burada bir saçmalık yok bana kalırsa.Bence makul değil saçmalıktan ibaret bir kaç saniyeliğine uyanık kalabilmesi gücünün eşit olduğu anlamına gelmiyor veya antisi olduğunun. Bu adam 2 bölüm önce kaguranın kınından çıkardığı kılıcı 2 parmağıyla durdurdu istersen mantığını tartışmayalım tamamen saçmalıktan ibaretti çünkü yenilmesi.
Bu dediğin sayıları okumadım ben zaman atlamasından sonra sadece makarov iddiasını kaybettiğimden beridir bakıyorum :/Çünkü o Erza'nın altı doldurulmuş olmadı mı? 2. kovayı açmıştı bunlara Ultear büyü oyunlarından önce ama Erza'da zaten açıkmış. Kim bilir daha kaç tane kova vardır. Kadın hep duyguların gücü falan anlamsız bir güç dedik ama belki asıl gücünü istemsiz kullanıyordur her seferinde.