Annesi çıktıKızıl Erza'nın anası mı çıktı? Ben önceden demiştim, demek bilmişim. Detaylı yorum yapmıyorki kimse.
Annesi çıktıKızıl Erza'nın anası mı çıktı? Ben önceden demiştim, demek bilmişim. Detaylı yorum yapmıyorki kimse.
Ya benden başka bu konuda direten olmamıştı. Anket keşke dursaydı. Alın size Ft, tahmin edilemez.Annesi çıktı
Tek ben bildim, şu an takdir beklediğim an işte.Oyle annemi olur la abla konusunda ısrar ediyorum.
La zaten iki secenek vardı ya ablası ya da annesiTek ben bildim, şu an takdir beklediğim an işte.
Olur mu ya, gelecekten gelen Erza olabilirdi, başka dünyadan gelebilirdi. En çok söylenen ise Jellal ile Erza'nın çocuğu olduğuydu.La zaten iki secenek vardı ya ablası ya da annesi
Diğerlerini kafadan sildim ben daha öyle bir muhabbet yapsaydı okumazdım seriyi ... Sıkışınca direk başka dünyalara bağlıyor. Annesi ya da ablası olması daha makuldü.Olur mu ya, gelecekten gelen Erza olabilirdi, başka dünyadan gelebilirdi. En çok söylenen ise Jellal ile Erza'nın çocuğu olduğuydu.
Anası diyen tek bendim. Yaşı kaç acaba.