Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Mavis''den niye beklemedin boyuna bakma sen onun, ft kronolojisi anlatılıyordu oraya bakmak lazım. Mavis'in büyümesi durduğu için belli olmuyor ama Zeref ile az gezmedi.
http://mangadenizi.com/manga/fairy-tail-zero/13/20
Biliyorum da zerefle çocukken tanışıyolar o ara bir münasebetleri oluyo. Daha sonradan pek olacağını sanmıyorum.

Lucy'i de görseydik keşke, ne karanlık işler çevirmiştir vaktinde yılan. :D

Brandishciğimi görememek üzdü ama, gerçi her türlü kabul ederim onu. :utan:

Biliyorum da zerefle çocukken tanışıyolar o ara bir münasebetleri oluyo. Daha sonradan pek olacağını sanmıyorum.

Lucy'i de görseydik keşke, ne karanlık işler çevirmiştir vaktinde yılan. :D

Brandishciğimi görememek üzdü ama, gerçi her türlü kabul ederim onu. :utan:
Vücudu durunca Zeref ile baya takılıyor ya, en son Zeref bunu getirip atıyor ya o zamana kadar kim bilir ne halt yedi onla.

Brandi masumdur zaten, ona dokunmaya kimin gücü yeter. Kagura etkilense şok olurdum ama.:D

Lucy lonca dağılınca para için yapmıştır, geçimini sağlamak zorunda sonuçta.

Vücudu durunca Zeref ile baya takılıyor ya, en son Zeref bunu getirip atıyor ya o zamana kadar kim bilir ne halt yedi onla.

Brandi masumdur zaten, ona dokunmaya kimin gücü yeter. Kagura etkilense şok olurdum ama.:D

Lucy lonca dağılınca para için yapmıştır, geçimini sağlamak zorunda sonuçta.
Olsun ya ruhu yaşlı olsa da bedeni çocuk sonuçta. Mavis'in çocuğu falan çıkmasın bu çocuk. Sarışınmış da zaten. Hımm, bilemedim bak.

Brandish'in gücü aklıma geldi de neyse şimdi boşver. :D

Yaparsa bi lucy yapar zaten, en büyük potansiyel o. Kagura da harbi ben de şok olurdum.

La mashima yüzünden yaptığımız muhabbetlere bak ya. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık