Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Zeref bu dragneel icin Acnologia yi bile yenebilir diyordu bu nasil bi troll boyle :D Acnologia da isi pisirmistir 400 yilda :D

Mangaka nasıl dikkat çekeceğini biliyor ya. Normalde böyle ilgi olmuyordu.

Hem Ft'de yaşlar ufak değil ki, gayet normal şeyler bunlar. 7 sene dondu ft loncası o sırada diğerleri ne yapsınlar hayatlarına devam ettiler.
Bazılarını bekliyordum, bazılarına da baya şaşırdım. Misal rogue ve mavis'i beklemezdim. Hele mavis boyuna bakmadan neler yapıyormuş meğer. Erza'ya sevindim niyeyse, keza laxus'a da. :)

Jellal de yerde olmasaydı da görseydik 7 yıllık arada naptığını. Cana'dan da beklerdim ama ondan da bir cacık olmazmış. :D

Bazılarını bekliyordum, bazılarına da baya şaşırdım. Misal rogue ve mavis'i beklemezdim. Hele mavis boyuna bakmadan neler yapıyormuş meğer. Erza'ya sevindim niyeyse, keza laxus'a da. :)

Jellal de yerde olmasaydı da görseydik 7 yıllık arada naptığını. Cana'dan da beklerdim ama ondan da bir cacık olmazmış. :D
Mavis''den niye beklemedin boyuna bakma sen onun, ft kronolojisi anlatılıyordu oraya bakmak lazım. Mavis'in büyümesi durduğu için belli olmuyor ama Zeref ile az gezmedi.
http://mangadenizi.com/manga/fairy-tail-zero/13/20

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık