Makarov öldüğüne göre kaçarın yok, okuyacaksın.:dKimlerin bakire olup olmadığını öğrendik kısaca
Makarov öldüğüne göre kaçarın yok, okuyacaksın.:dKimlerin bakire olup olmadığını öğrendik kısaca
okudum yorumladım işte bırak yakamı :/Makarov öldüğüne göre kaçarın yok, okuyacaksın.:d
Mangaka nasıl dikkat çekeceğini biliyor ya. Normalde böyle ilgi olmuyordu.Ellien'in etkilenip Erza'nın etkilenmemesi. . Hımm.
Bazılarını bekliyordum, bazılarına da baya şaşırdım. Misal rogue ve mavis'i beklemezdim. Hele mavis boyuna bakmadan neler yapıyormuş meğer. Erza'ya sevindim niyeyse, keza laxus'a da.Mangaka nasıl dikkat çekeceğini biliyor ya. Normalde böyle ilgi olmuyordu.
Hem Ft'de yaşlar ufak değil ki, gayet normal şeyler bunlar. 7 sene dondu ft loncası o sırada diğerleri ne yapsınlar hayatlarına devam ettiler.
Mavis''den niye beklemedin boyuna bakma sen onun, ft kronolojisi anlatılıyordu oraya bakmak lazım. Mavis'in büyümesi durduğu için belli olmuyor ama Zeref ile az gezmedi.Bazılarını bekliyordum, bazılarına da baya şaşırdım. Misal rogue ve mavis'i beklemezdim. Hele mavis boyuna bakmadan neler yapıyormuş meğer. Erza'ya sevindim niyeyse, keza laxus'a da.
Jellal de yerde olmasaydı da görseydik 7 yıllık arada naptığını. Cana'dan da beklerdim ama ondan da bir cacık olmazmış.
Bir göreve Gildarts ile beraber gitmişlerdi orada namusluyu oynuyordu, demek ki orada olanlar olmuş.mirajane var mıydı göremedim? Başkasıyla ilgilenmiyorum FT'de :/
şu gözlüklü hatuna şaşırmadım nedense O dinginlik vardı onda
http://mangastream.com/r/fairy_tail/508/3766/15