Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Niye la Erza aslında başından beri hiç ezilmemiş. Ben baştan izlediğimden biliyorum :(
Küçük dede iyiydi la :(
O ayrı zaten sanırsın Lucy araya girdi. Erza bu potansiyeli belli değil. Ellien ile bağı açıklansın zaten şimdiye kadar yaptığı her şey mantıklı gelecek.

Makarov de yeter la, geride kalmıştı güç olarak, kendini iyi feda etti işte. Çağ laxus'un.

O ayrı zaten sanırsın Lucy araya girdi. Erza bu potansiyeli belli değil. Ellien ile bağı açıklansın zaten şimdiye kadar yaptığı her şey mantıklı gelecek.
Seninle burada Ft savunuculuğu yapcam lan azmine jayran kaldım; )
Elien canavar çıktı ya. Resmen tek hareketle savaşın gidişatını değiştirdi. Ama 4 büyük büyücüyü iyi gösteremedi Mashima orası kötü olmuştu :(
Elien'i Erza alacak da August'u,Zeref'i ve Acnologia'yı kim alacak acaba? Zeref ve Acnologia'nın 2sini de Natsu'ya vermez sanırım. Gray bu kadar güçlendikten sonra kimi alacak acaba? Laxus da soru işareti.

Makarov öldü inşallah dirilmez de seriye biraz saygı katsayım artar.

Erzanın bu ikisini durdurması çok saçma geldi daha 3-5 bölüm önce yardım almasa azire ölecekti. Durdurulan zamanın içinde yürüyen end , zerefin sağ koluna tek atan gray. Ve bu ikisinin hızına ayak uyduran zırhsız erza ? Mantık sınırları dahilinde değil onların yanına erişebilmesi. Sabaha kadar elienin akrabası olsun natsu da zerefin kardeşi :D

Haftaya teleport büyüsü kullanan arkadaş getirdi diye çizer muhtemelen ama yine de mantıksız.

Ya FT yi genel olarak seviyorum. Hani karakterleri falan güzel de ama Erzadan soğuttu adam yani :( haksızmıyım.
Erza'yı çok severim :utan: Ft'yi de forumda çok fazla gömüyorlar. Aslında dedikleri kadar da kötü değil. Evet ecchi çiziyor ve güç dengesinde de problem var ama Erza zaten baştan beri overrated bir karakterdi. Tamam bence de Natsu ve Gray'i o kadarz az hasarla durdurması sıkıntılı yine de hiç hasar yokmuş gibi sunuyorlardı burada: (

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık