Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Bölüm iyiydi baya. Laxus acayip olgun davranıyor, usta olmaya layık duruma geldi artık. Bundan sonrası artık laxus'ta.

Erza'nin olayına da çok takılmaya gerek yok harbiden, onları durduracak en uygun kişi gücü ve duygularıyla erza'ydi. Zarar görmesi de en azından yaptığını biraz mantıklı hale de getiriyor gibi.

Fairy law da h.haki gibi çöpleri indirmekten başka bir işe yaramıyor herhalde. Ekstradan kişiye baya zarar veriyor.

Çöpler aradan çıktığına göre ve gaz da alındığına göre asıl olaylar şimdi başlıyor. Ağır topların savaşları baya keyifli olacak gibi.

Not: Erza'cim ağlama artık, sil gözyaşlarını. Belki jellal devreye girebilir erza'yi avutmak için.

"Çünkü o Erza" diye bir lafın geçtiği, dövüşlerinde güç dengesinin zerresinin bulunmadığı bir seriden bahsediyoruz. Açıkçası şaşırmadım durdurduğuna. Ne bekliyordunuz ki ? :(

Yalnız son 3-4 bölümü sırf Gray vs Natsu olacak diye okuyordum. Araya birinin gireceği ve yarım kalacağı çok belliydi de birkaç bölüm dövüşürler diye umuyordum. Üzdü. Acnologia gelene kadar ara veririm yine. :(

Laxus bi abilik yapaydı da dövüşü durduraydı, hem bize bir değşiklik olurdu bazılarımız mal gibi kalırdı ve bu kadar dilimize düşmezdi. Minnacık bir değişiklik la, kimseye batmaz. Olmaz mıydı? :( Anladık güçlü Erza da baydırmayın la

Bu arada mangadenizi ne hale gelmiş öyle. Başka Türkçe yayınlayan bir yer var mı?

ahanda makarov gitti. hadi yav, bu epey sasirtti.
Dur bakalım acele etme bence :(

Son düzenleme:
Laxus bi abilik yapaydı da dövüşü durduraydı, hem bize bir değşiklik olurdu bazılarımız mal gibi kalırdı ve bu kadar dilimize düşmezdi. Minnacık bir değişiklik la, kimseye batmaz. Olmaz mıydı? :( Anladık güçlü Erza da baydırmayın la

Bu arada mangadenizi ne hale gelmiş öyle. Başka Türkçe yayınlayan bir yer var mı?
Ne olmuş ki ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık