Sapık ejder eksikti.
Nefesi milleti çıplak bırakan ejderi indiren sanırım echi slayer olacak teknikleri düşünemiyorum bile sapık ejderin çıplak bırakan kükremesi çok havalı teknikSapık ejder eksikti.
Hentai diyorum kızıyorsunuzeskiden beri en büyük hayalim, ejderhalar ana temalı güzel bir manga cıkarılması ve animeye uyarlanmasıydı.ulan o kadar bekledik,dedik slayerler ne zaman acaba ejderhalarla savasıcaklar.tam 7ye 7 vs cıkardın.7 tanede 1.,2.,3. kusak slayer koydun.
yaptıgın bölüme bak hiro...hiç elbise soyan ejderha duyan varmı aranızda ? sanki bu ejderha tecavüzcü coskun,nuri alço,sahin k. karısımı birsey.hayır madem ecchi takılacaksın... lucyi hep cıplak görüyoruz zaten,bari erzayı soysana
haftaya adam gibi vsler gösterme,bildigim tüm dillerde küfür edicem
sende cılkını cıkarıyorsun,ecchi de itiraz etmiyelim.... hentai görmesek yedircenHentai diyorum kızıyorsunuz
Katılıyorum. Sırf teması için okuyorum şu seriyi ama sıkmaya başladı artıkeskiden beri en büyük hayalim, ejderhalar ana temalı güzel bir manga cıkarılması ve animeye uyarlanmasıydı.ulan o kadar bekledik,dedik slayerler ne zaman acaba ejderhalarla savasıcaklar.tam 7ye 7 vs cıkardın.7 tanede 1.,2.,3. kusak slayer koydun.
yaptıgın bölüme bak hiro...hiç elbise soyan ejderha duyan varmı aranızda ? sanki bu ejderha tecavüzcü coskun,nuri alço,sahin k. karısımı birsey.hayır madem ecchi takılacaksın... lucyi hep cıplak görüyoruz zaten,bari erzayı soysana
haftaya adam gibi vsler gösterme,bildigim tüm dillerde küfür edicem