Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Şimdi beyler burası nedir ? Fairy tail manga bölüm yorumu benim durumum ne kimselere laf atmadan etmeden sadece manga eleştirisi ben güzel ve normal bir şekilde belirtiyorum bu duruma katılmıyorsan güzel bir şekilde yorum atman gerekir saçma sapan söylemlerle değil ha ilgilendirmiyorsa da demezsin bir şey bu kadar basit. Bana göre bu seri hentai ile eşit gidebilecek bir şey başka da bir şey değil.

Emre seride sadece 1 kez öpüşme sahnesi varken nasıl hentai sınıfına alıyorsun anlamadım. Tamam bende rahatsız oluyorum çoğu zaman nedir şu zımbırtı fan servis mi ne zıkkımın köküyse işte o olaydan. Ama bana abartıyorsun gibi geliyor.

thosy

şimdi 10000 ejderha kapıdan gircek denildi kapı kapatıldı ama lucy kapıyı daha öncede kapatmış rogue bunu engellemek icin gelmiş zaten bu gecmişten gelen lucy bunları uyardıgı icin lucy durumun daha erken farkına varmış olabilir şu saat sayesinde yada yine gecmiştede 7 ejderha girdi ejderhaların gelecegi başka bir kapı yada benzeri birşey daha var lucy nin onu kapatmasına engel olmaya calışcak rogue yani bende anlamadım noldugunu kısaca:D
Gelecekten gelen Lucy, Roque onu öldürmeden önce "Ben kapıyı kapatmadım." demişti. Gelecekten gelen Roque kapının açıp kapıdan geçen ejderhalar ile bir şeyler yapmak istiyor ama hedefi ne belli değil. Bekleyip göreceğiz.

Bu arada geçmişten gelen Lucy derken günümüzdeki Lucy'yi mi kastediyorsun(son bölümde kapıyı kapatan), yoksa gelecekten geleni mi(Roque'nin öldürdüğü) anlayamadım. :D

keanexl

öle böle deilde verdi gazı son sahnede şimdi bu hafta çıkmasa haftaya golden week muhabbetine çıkmaz 2 hafta beklemiş oluruz yuh yani insan bi önceden haber verir :of:

En çok bu konuya yazmayı özledim, Natsu, diğerleri vs 7 Ejderha + Future Rogue
Ejderhalar çok avantajlı görünüyor şu konumda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık