Yaklaşık iki sene önce animeye büyük büyü oyunlarının ortalarındayken, mangaya da eş zamanlı tartaros'ta igneel'in ilk çıktığı zamanda ara vermiştim. Animede kaldığım yerden(büyü oyunlarından) güncele kadar (Avatar giriş) izledim. Kalan 70 küsür manga bölümünü de son 1 hafta içinde buradaki yorumlara da göz atarak okudum.
Diyeceğim şu ki arkadaş, tamam bir şeyi sevmek zorunda değilsiniz, eleştirebilirsiniz de ama en azından okuyuca falan saygınız olsun. Her bölümde seriye ve dahası okuyanlara sallamalar (bu seride okunur mu vs.). Sevmiyorsanız okumak zorunda değilsiniz, en azından ara verebilir, biriktirdikten sonra topluca okuyabilirsiniz. Ama son 2 yılda güncel takip ediyor olsaydım, girmezdim bu sayfaya ve gerçekten okuyup takip eden arkadaşlarla tartışmazdım seriyi. Bu sayfadaki 3000 küsür mesajım rahat %80'i eminim saçma sapan mesajlardır. One piece konularına girip ne kadar dandik bölümler bunlar desek, beğenmiyorsan okuma diyen, eleştiriye gelemeyen adamlar gelmiş burada konuyu baltalıyor.
Şu mesajı bir haftadır yazmak istiyordum ama yazmak için güncele gelmeyi bekledim. En azından gerçekten takip edenlerle belki fikir alışverişi yapabiliriz. Umarım.