Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Oda olsaydı haftaya ara verirdi şimdi :D Gildarts o 12 linin içindeki özel 3lü kadar güçlüdür muhtemelen Belki heyecanlandırmak için Serena karşısında o Tenro adasındaki yer çekimi kullanan bebede zorlandığı gibi zorlanabilir, ya da gaza gelelim diye Serena yine tek de yiyebilir
Serena o adamdan çok daha güçlüdür. Natsu tekrar karşılaştıklarında o adamı teklemişti ama Serena'ya bir şey yapamamış bu bölümde. Gerçi Gildarts da güçlenmiştir de ben yinede uzun bir dövüş olacağını düşünüyorum.
 
Serena o adamdan çok daha güçlüdür. Natsu tekrar karşılaştıklarında o adamı teklemişti ama Serena'ya bir şey yapamamış bu bölümde. Gerçi Gildarts da güçlenmiştir de ben yinede uzun bir dövüş olacağını düşünüyorum.
Güçlü olduğunu biliyorum, Gildarts da ondan çok güçlüydü ama sırf heyecan olsun diye zorlanmıştı. Yine öyle olacak, ama olmamalı Serena'yı yenemeyeceksen loncayı nasıl alacaksın mübarek?
 
Yaklaşık iki sene önce animeye büyük büyü oyunlarının ortalarındayken, mangaya da eş zamanlı tartaros'ta igneel'in ilk çıktığı zamanda ara vermiştim. Animede kaldığım yerden(büyü oyunlarından) güncele kadar (Avatar giriş) izledim. Kalan 70 küsür manga bölümünü de son 1 hafta içinde buradaki yorumlara da göz atarak okudum.

Diyeceğim şu ki arkadaş, tamam bir şeyi sevmek zorunda değilsiniz, eleştirebilirsiniz de ama en azından okuyuca falan saygınız olsun. Her bölümde seriye ve dahası okuyanlara sallamalar (bu seride okunur mu vs.). Sevmiyorsanız okumak zorunda değilsiniz, en azından ara verebilir, biriktirdikten sonra topluca okuyabilirsiniz. Ama son 2 yılda güncel takip ediyor olsaydım, girmezdim bu sayfaya ve gerçekten okuyup takip eden arkadaşlarla tartışmazdım seriyi. Bu sayfadaki 3000 küsür mesajım rahat %80'i eminim saçma sapan mesajlardır. One piece konularına girip ne kadar dandik bölümler bunlar desek, beğenmiyorsan okuma diyen, eleştiriye gelemeyen adamlar gelmiş burada konuyu baltalıyor.

Şu mesajı bir haftadır yazmak istiyordum ama yazmak için güncele gelmeyi bekledim. En azından gerçekten takip edenlerle belki fikir alışverişi yapabiliriz. Umarım.
 
Bence Zeref Mavis'in kısa zaman önce içerisinde olduğu büyü gibi bir kristale vs. hapsedilecek yaşayacak ama bir numarası olmayacak Natsu'da böylelikle ölmemiş olacak , hatta tahminimce Mavis ve Zeref aynı kristalin içerisinde hapsolacak Mavis'in yaşam enerjisini emme mevzusu yoksa sıkıntı yaratır bence yine.
 
Ooooo Gildaarts gelmiş. Iyi bari adam yanlışlıkla falan çizmemiş. Baya bildiğin çiziyormuş. Hele şükür. Bari gene tek yemesin. Serena azıcık gösteriź yapsın :D
 
Tam gücünü göstersin göstermesin sonunda çizdi adam God Serenayı bekliyormuş. Ben Agno ile kapışır diye düsünüyordum. :D
Acno ona 2 beden büyük gelir, kendi zaten ikidir sıçradı, üçüncüye Acno mideye indirir.:D

Seviyeler çok uçtu, kendi kıtasının en iyisi ile vs atacak, Serena ise zaten diğer en güçlüleri ezmişti, döndüren kadın ilk 4'e canavar demişti, Serena ise onlara dağıttı, Acno geldi ona tek attı. Söylerken bile kafam karıştı, o kadar kompleks planlıyor ki Mashima'ya helal olsun, kimse tahmin edemiyor.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık