Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

icdedpeople

Hiç yakıştıramadım. Seride birşeye anlam veremiyorsan çünkü onlar fairy tail deyip devam ediceksin.
Harbiden öyle ya. Bence bu "biz Fairy Tail'iz" ya da "onlar Fairy Tail" lafları bunların "power-up"larının isimleri :D "Gear-Second" misali :D

bu gölge herifin amacı ne anlamadım neden ekderhaların gelmesini istiyor ? ejderhaların bir kısmı geldi bunları nasıl yenicekler ? çok acayip :D

O kırma çocuk Zeref'in yerini almak istiyor olabilir.Ejderhaları biçe biçe ejderha olacak veya diğer ejder biçicilerin gücünü bir şekilde absorbe edecek sting'in gücünü elde ettiği gibi

thosy

Ben mi kaçırdım Lucy birden ve rastgele mi öngördü kapının içinden çıkacak olanı sonra bir hikaye anlattı ama anlamadım :/
Lucy'nin sürekli uyuyakalan bir ruhu vardı adını unuttum şimdi. Lucy ona kapının ne ayak olduğunu araştırmasını söylemiş. Tam ejderhalar çıkmaya başlamadan önce ruh, Lucy'ye bu kapının belli bir günde (hangi gündü tam anlamadım ama güneş tutulması gibi özel bir gün olsa gerek, çok sık olmayan ama belli aralıklarla lan tutulmalardan biridir) açıldığında zamanda yolculuk yapılabileceğini söylüyor. Lucy kapının silah olmayıp zamanda yolculuk yapmayı sağlayan bir şey olduğunu öğrenince kapının 400 yıl önceye bağlı olduğunu ve ejderhaların kapıdan geçerek günümüze geleceğini düşünüp "Kapıyı kapatın!!" diyor.

Son 4-5 bölümdür boş boş okuyorum hiçbir şey anlamadım. Yahu şimdi bu ejderler 7 yıl sonra geliyormuş dünyalarına sonra gelecekten gelen Lucy'de gelecekten gelerek haber veriyor böyle olacak diye bunlarda 7 yıl sonrasına ateş etmeye çalışıyorlar sonra da nasıl oluyorsa bu ateşleyecekleri şey 400 yıl öncesine bağlanıyor ve ejderler geliyor. Anladığım bu doğru anladıysamda çok saçma bi şey olmuş. :/
Şöyle anlatıyım. Yarın bir bomba patlayacak bir çok insan ölecek. Sen uzak gelecekten gelip yarın patlayacak olan bombayı durdurmaya çalışıyorsun. Başka birisi de uzak gelecekten bombanın yarın patlayacağından emin olmak için geliyor.

Güzel akıcı bir bölümdü ben beğendim. Natsu ya Power Up geldi heralde gene. Birde bu mangaka nın ne 7 takıntısı varmış arkadaş. Genemi 7

keanexl

tamam günü kurtaracak adamımız iman power up yapmıştır bu gene :D yada burda bi sopa daha önce yer sonrasında basar alayına tekmeyi :p

eklemeden edemicem şu atlas flame acayip hoşuma gitti :utan:

real

Natsu nun savaşı kazanmasında kilit ejder bu olacak bence
tam natsu için aranan kan

Kimsede demiyorki arkadaş Kalenin altında 300 küsür yıldır ölü olan ejderha nasıl oluyorda kapıdan geliyor :D

Kimsede demiyorki arkadaş Kalenin altında 300 küsür yıldır ölü olan ejderha nasıl oluyorda kapıdan geliyor :D
Zirconis 400 yıl önce Acnologia tarafından öldürülüyor. Kapıda 400 yıl önceye açıldı. Belliki daha Ejderha Kralı Festivali yaşanmamış kapının açıldığı tarihte.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık