Bölümü beğendim ha bencede Lucy dövüşseydi ne var sanki ya da Lucy bu Ada'mı bana bırak Zerefin yanına git Natsu falan desin en azından Natsu tekleyecek şimdi yazık olacak Adama ...
Lucy'nin dövmesinden iyidir boşver.Bölümü beğendim ha bencede Lucy dövüşseydi ne var sanki ya da Lucy bu Ada'mı bana bırak Zerefin yanına git Natsu falan desin en azından Natsu tekleyecek şimdi yazık olacak Adama ...
Wendy bin kankisi dövdü amaLucy'nin dövmesinden iyidir boşver.
Tamam işte, daha fazlasını yüreğim kaldırmaz.Wendy bin kankisi dövdü ama
Onun bir adı var bir kere hemde o kız bir dahi, God slayer. Karşısında da God ruhu vardı, hemde gelecekteki gücüyle başardı. Olabilecek en temiz vs buydu yapamayın yahu.Wendy bin kankisi dövdü ama
Açıklamaya gel ya yapma çok saçma vs idi oOnun bir adı var bir kere hemde o kız bir dahi, God slayer. Karşısında da God ruhu vardı, hemde gelecekteki gücüyle başardı. Olabilecek en temiz vs buydu yapamayın yahu.
Gelecek gücü mü saçma yoksa yenmesi? Yapma etme Sheria belkide springan olabilecek birisi yani büyümüş hali kafa kafaya çarpışması normaldi. Aynısı Hunter'da oldu. Lucy işi daha saçmaydı ona bakarsan.:/Açıklamaya gel ya yapma çok saçma vs idi o
Gelecek gücü saçmaydı orada Mira girsetdi olaylara daha iyi ve mantıklı olurdu bence...Gelecek gücü mü saçma yoksa yenmesi? Yapma etme Sheria belkide springan olabilecek birisi yani büyümüş hali kafa kafaya çarpışması normaldi. Aynısı Hunter'da oldu. Lucy işi daha saçmaydı ona bakarsan.:/
Ha sen ondan şey ettin. Mira'yı şeytan arcında bile ön planda göremedik daha bir şey beklemiyorum. Zamanında bi Freed'e ayar verdi hepsi o kadar. Mira belki Laxus'a yardım eder.Gelecek gücü saçmaydı orada Mira girsetdi olaylara daha iyi ve mantıklı olurdu bence...
He ondayım valla her arc Erza öne cıksın diye bunlar hep...Ha sen ondan şey ettin. Mira'yı şeytan arcında bile ön planda göremedik daha bir şey beklemiyorum. Zamanında bi Freed'e ayar verdi hepsi o kadar. Mira belki Laxus'a yardım eder.