Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

İchiryu

Arc sonunda Wendy'nin yanındaki kız da büyü gücünü geri kazanır kesin.

Wendy veledi de diğer 12'liden birisini tepiklemişti. Böylesine güçlü adamların bu saldırıları hissedememesi Ft için bile çok saçma.
Wendy hadi yanında birileri vardı dragon slayer falan yedir gitsin.Ya bu ? Adam açıkladı ya ben suikast yaparım.Çaktırmadan geldi kapıdan girdi kimse sezemedi.Bu adam arkasından uçarak gelen yeteneksiz insanı sezemiyor.Bu mangaka bence düzgün kafayla yarısını içip diğer yarısını çiziyor :D

Wendy hadi yanında birileri vardı dragon slayer falan yedir gitsin.Ya bu ? Adam açıkladı ya ben suikast yaparım.Çaktırmadan geldi kapıdan girdi kimse sezemedi.Bu adam arkasından uçarak gelen yeteneksiz insanı sezemiyor.Bu mangaka bence düzgün kafayla yarısını içip diğer yarısını çiziyor :D
Valla bilmiyorum artık. Ütü suyu mu çekiyor ne yapıyor belirsiz. :D Kafasına göre çiziyor adam ve umrunda da değil gibi.

İchiryu

Öyle bir şey olmaz, eğer ki olursa Ft gözümde biter.

Bu bölüm iyi başladı kötü bitti, o seviyedeki adamın darbe alması dikkatsiz olması çok saçmaydı. Brandish kendi yaptı dedik ama bunun izahı gerçekten yok.
Yavaştan kendini hazırla bence. :artiz:

Ciddiyetin olmadığı bir seri, dövüşler dövüş olsun diye yapılıyor. Sadece FT üyeleri güçlü diğerleri öyle lanse ediliyor..
1-2 tane über Oppai çizdimi tamamdır, FT en iyisi :D

Ciddiyetin olmadığı bir seri, dövüşler dövüş olsun diye yapılıyor. Sadece FT üyeleri güçlü diğerleri öyle lanse ediliyor..
1-2 tane über Oppai çizdimi tamamdır, FT en iyisi :D
Arc başlamadan önce gözde büyütülür tüm rakipler,yenmemiz imkansız bunlaın büyü gücü inanılmaz denir.Arc gelir dövüşler başlar bir bakmışssın veletler o irakiplele denk dövüşür.FTnin en büyük eksiği kurgusu ve FT evrenine göre bile gerçekçiliği pek olmaması.Ama başladık bir kere eğlendiriiliği var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık