Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Mangası pek iyi değil ama avrupada animesi çok popüler belki bundan dolayı devam ediyordur.
Manga satış sıralamalarında hep orta-alt sıralarda.

Sanırım Japonya'da ortalama bir shounen yaptın mı sonuna kadar çizebiliyorsun. Bir mangaka için garantici seçim shounen çizmek sanki.
Shounen seri olup da zorla bitirilen-yarıda kalan bir seriye daha denk gelmedim. Çünkü ortalama bir takipçi sayısına sahip oluyorlar.
HxH seinen manga grubuna mı giriyor?

Ft'ye boşa sallamayın, başkaları gibi olur olmadık ara vermiyor, yan seri çıkarıyor. Zorunlu tatil arası falan olursa 2 bölüm birden veriyor. Gizem katacağım veya ters köşe yapacağım diye çizdiğinden vazgeçmiyor. Adam çalışıyor diye taşlanıyor ya.

HxH seinen manga grubuna mı giriyor?
O tuttuğu için sıkıntı yok. :/
Ft'ye boşa sallamayın, başkaları gibi olur olmadık ara vermiyor, yan seri çıkarıyor. Zorunlu tatil arası falan olursa 2 bölüm birden veriyor. Gizem katacağım veya ters köşe yapacağım diye çizdiğinden vazgeçmiyor. Adam çalışıyor diye taşlanıyor ya.
Bir fabrikadan İphone çıkarmak var. 1 tane çıkarıyorsun ama tam çıkarıyorsun.
Bir de
Bundan çıkarmak var. Bundan 100 tane çıkarsan anca eder. Bu yüzden kalitesiz bir ürünü ne kadar çıkardığın bir anlam ifade etmez. :/

Konu yok, güç dengesi yok, ecchi var. Tam böyle bir ürünün kalitesiz olduğunu gösteren detayların manga versiyonu.

İyice Arrow'a bağladı :( Bir sürü yan dizi çıktı ama dizinin kendisi tırt. Bu da aynı hesap senin dediğine göre

Roronoa Zoro

Adam çalışıyor diye taşlanıyor? Arka Sokaklar da bir Oz o zaman. Berserk 1 sene ara veriyor mesela, gelmiş geçmiş en iyi çizgi romanlardan biri olarak gösteriliyor, yanlış hatırlamıyorsam mangaupdates'de eski mangadb'de falan 1. sıradaydı. İstiyorsa haftada 2 tane çıkarsın, bu serinin aşırı dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor, hakikaten bomboş bir seri. Benim Beelzebub'ı nasıl eleştirdiğim bilinir mesela forumda, hatta shounenin son katili derim. O serinin bile bir amacı, bir klasmanı vardı. Fairy Tail ise gördüğüm en boş en çikko uzun soluklu shounen seri.

Başta büyü temalı olduğu için ilgimi çekmişti, yani benzerini okumadığım için güzel geliyordu ama Black Clover okuduktan sonra benim için boşuna yarıda bırakmama amacı kaldı bu seride artık. Sıradan bir seriden öteye geçemez. :/

Seri daha animeleşme aşamasında çıkardığı posterle dahi OP çakması diye atfedildi. Bende epey dalga geçmiştim. Sonra takip etmeye başladım, ilk zamanlar güzeldi. İlgi çekici bir şekilde devam ediyordu fakat sonra bozmaya başladı. Serinin geldiği noktada gayet ortada. Adam isterse günde bir bölüm çıkarsın ortaya çıkan malzeme kötüyse seriyi övmenin bir anlamı yok.

Vurun ft'ye değil mi? Op nasıl olsa dokunulmaz.:( Yahu adam sürekli vs çiziyor ve topuzun ayarını kaçırdı. Op'de o ayarda yok yalnız.:/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık