Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Deli Paşa

Güç değil de, onu güçsüzleştiren vücudundaki parçacıkları ortadan kaldırma kısmı çok akıllıcaydı. Bariyer büyüsünü ortadan kaldırabilen bir rakibe, vücudundaki bariyer parçacıklarını yok etmesi için tahrik etmek... Çok akıllıcaydı.

Kooskoca spriggan, düşmanının her şeyini hesaplayarak savaşan spriggan. Karşısındaki adamın gücünü unuttu. Oq. Laxus'un Kendini kurtarmak için taktiğini beğendim ama sprigganın bunu yemesini beğenmedim. Laxus'un power upı da güzel.

Son düzenleme:
Ben dedim size Laxsus asla yenilmez. Zoro vol2 işte ama nedense çizimleri pek beğenmedim . Springanlarda ne güçlü ne güçlü.:artiz:
Evet demiştin. Kapak yeterliydi ama, Erza'ya geçen yaptığı kapak fotosunu affettirdi.
Springan'ın türkçesi çerez galiba. :artiz:
Fena değildi be, ben dedesinin gizli Tekniği Mavis üzerinden öğrenmesini beklerdim. Diğer serilere çok çok iyi gidiyor, nazar değmesin. Ayrıca kapak tek başına yeterli olmadı mı gerçekten.:/

Evet demiştin. Kapak yeterliydi ama, Erza'ya geçen yaptığı kapak fotosunu affettirdi.

Fena değildi be, ben dedesinin gizli Tekniği Mavis üzerinden öğrenmesini beklerdim. Diğer serilere çok çok iyi gidiyor, nazar değmesin. Ayrıca kapak tek başına yeterli olmadı mı gerçekten.:/
Tek vuruşta gidiyor adamlar. Bu muydu yani bu springanlar? 12 çerez işte. :artiz:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık