Hocam şu cümleleri azıcık imla kurallarına göre yaz da ne dediğini anlayalım.zeref işte ignell nasıl insan oluyor bilmiyorumda bana kalırsa acnologiaya ejderha büyüsünü ögreten kişi ignell
Benim anladığım kadarıyla bu tutulmayla yapılacak bir saldırı. Mesela füze vb. gibi düşünebilirsin. Ejderhaları yok etcekmiş ama arada kurtulanlar olabilirmiş. Benim anladıklarım bunlar ne kadar doğrudur bilemem.Şimdi bütün büyücüler geleceğe mi gidecek ne yapacak?
Benim sorduğum o değil, büyücüler geleceğimi gidecek dedim. Topun ateşleneceğini falan biliyorum hani askerler dedi ya tüm güçlerinizle bize yardım edin diye şimdi askerler ya da büyücüler tam olarak ne yapacak onu anlamadım.Benim anladığım kadarıyla bu tutulmayla yapılacak bir saldırı. Mesela füze vb. gibi düşünebilirsin. Ejderhaları yok etcekmiş ama arada kurtulanlar olabilirmiş. Benim anladıklarım bunlar ne kadar doğrudur bilemem.
he ordan anladığımda bu top ateşlendikten sonra arada kurtulan ejderler olabilirmiş büyücüleri de onun için toplamışlarBenim sorduğum o değil, büyücüler geleceğimi gidecek dedim. Topun ateşleneceğini falan biliyorum hani askerler dedi ya tüm güçlerinizle bize yardım edin diye şimdi askerler ya da büyücüler tam olarak ne yapacak onu anlamadım.