Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

korkudan titremiyor ne korkusu yav :) eğer korkudan titrenmesi gerekirse zeref karşısında titremesi gerekirdi.

o kolda büyük ihtimalle ejder dönüşümünün ilk belirtileri vardır zaten kolunu bandajlamış .

Çok açık ve net orada düşmanın yüksek büyü gücünü görünce natsu tedbir olarak sargılı kolundaki gücü kullanıma hazır hale getirdi.Yüksek ihtimalle ejderha dönüşümüyle alakalı çünkü dikkat ederseniz eğer kolun şeklinde bir değişim var.

Şimdi fark ettim de bu ashgar büyücüleri arasında acnologia da olmasın?

Son düzenleme:
[/SPOILER]
Şimdi fark ettim de bu ashgar büyücüleri arasında acnologia da olmasın?
Sanmıyorum acnologia'nın onlarda olacağını. Elini ayağını dünyadan çekmiş birisi çünkü. Zeref seslenmedikçe seride bile gözükmüyor.
Ayrıca acnologia'nın 12 büyücü arasında olması demek, aşağı yukarı acnologia gücünde 12 büyücü demektir ki böyle bir organizasyon serinin ana konusunu bile bozar.

Çok açık ve net orada düşmanın yüksek büyü gücünü görünce natsu tedbir olarak sargılı kolundaki gücü kullanıma hazır hale getirdi.Yüksek ihtimalle ejderha dönüşümüyle alakalı çünkü dikkat ederseniz eğer kolun şeklinde bir değişim var.
Bunu iyi yakalamışsın. Harbi kemik çıkmış kolunda

Belki de şeytanlaşma aşamasıyla alakalı bir mevzudur.
Ayrıca, Acnologia'nın 12 li ekipte olması fikri ise sadece güldürdü. 12 linin ne kadar güçlü olduğu önemli değil. Zeref ve Acnologia bu serinin zirvesi, böyle üç beş çapulcuyla aynı kefeye konması... Cidden komik.
Ki her şeyi geçtim, Acnologia insanları böcekler kadar aşağı görüyor. Onlarla konuşma zahmetine bile girmiyor ama gidip bunlara katılacak... :hhh:

derviş

O kol da mutlaka natsu ya power up verecek bişeyler var ama ne işte? Ejderha yla ilgili değildir bizi şaşırtacak bir güç artışıdır.

Karsi şehrin imparatoru Zeref çıktı.Bu durumda 12 büyücünün ortasındaki neden Acnologia olmasın ki.Çizimlerdeki çıplaklıkla ilgili olarak siyah beyaz resimlerin birilerini etkilemesi bana çok saçma geliyor.Bunun dışında bir hafta bile durağan olmayan ve herzaman bir sonraki sayıyı merakla bekleten seri için tebriklerimi sunuyorum.Tek kötü yanı muhtemelen artık nihai sona iyice yaklaştık. :respect:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık