Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Laxus gelip kaçıracak bunları belli.O kadar lonca sayısı verdiler,yok en iyi 12 falan var dediler.Saçma olurdu bu kadro ile mekan basıp adam kaçırma.

Nedendir bilmiyorum ama bu seriyi de her bitirdiğim bölüm sonrası inanılmaz uyuz oluyorum seriye. İstisnasız her bölümde yaşıyorum bunu. Garip.

Gildarts kadar güçlü değildir ya, bu adam Acnologia'dan sağ çıkabilmiş birisi. Ama ona yakın gücü vardır ve buna şaşırmışlardır kesin

Gildarts kadar güçlü değildir ya, bu adam Acnologia'dan sağ çıkabilmiş birisi. Ama ona yakın gücü vardır ve buna şaşırmışlardır kesin
Natsu, Blue Note'e normal skilleriyle tek attı geçti. Gildarts da hayvan ve büyü gücü geri gelince oda ezmişti ama daha ne şaşırması. Alacağı power upı aldılar.

Gildarts, zeref ve nicelerine bile bu tepkiyi vermemişken sırf güç kıstası vermek için böyle bir tepki çizmesi olmamış. Azcık gizemden feragat edip fak bir güç gösterisi yapsa ve ya başka birnin ağzından alsak bu gücü tamam diyebilirdim belki

Gildarts'a karşı da büyü gücü salınca Natsu olduğu yerde kalmıştı. Artık güçleri arttığı için güç seviyelerini rahat anlayabiliyorlardır muhtemelen.

Acnologia ile Zeref bence bambaşka seviyedeler.

İyi güzel hoşta umarım yine bu inanılmaz abarttığın karekterleri her zaman yaptığın gibi puk yolunda harcamazsın.
Natsu şu Natsu üç buçuk atıyorsa Gildars filan alamaz bunu.
Natsu eski halinden tırsıyordu Gildarstsın şimdi aynı tepkiyi ölse yine vermez ama bu kişi karşısında ilginç.
Ha Gildars yine alabilir buna ihtimal verebilirim ama diğer bebeler bi gitsin. Şuan tek korkum yine ''o Erza'' olaylarına bağlaması ve bu olursa bu seri artık adam olmaz.
Ha bu arc aldırmasın bi kaç arc sonra yine eyvallah ama gidip Lucy Wendyi Juviayı bilen gösterme bize. Diğerlerini de ekip halinde göster lüfen. Git Natsu-Gray,
Laxus- gajeel, Erza- Mirajene ve Gildartstan oluşan 4'lü bi ekip git öyle yürü lan lütfen.
Valla hala şaşkınım Natsu hani kükreyerek Gildartsın az çok kapıştığı adamı alan Natsu ölmeden mezara girdi vay ki ne vay :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık