Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Bence hiç başlamasın. :S
Edorasın girişi de iyiydi halbuki. :/
Happy'nin sahneleri olmasa güzel arctı aslında

Edolas arca kadar Mystogan'ın bayrakları falan toplama sahnesi baya iyiydi. Edolas arcı izlemese de olur zaten. Filler gibi bir şey.

Benim anlamadığım bu adam onca kişiyi soktu hikayeye. Acnologia,Zeref,İşigal'in 4 kralı ve 12 şovalye. Bunların ardından kalkarsa büyük iş yapar ama hikayesini bu zamana kadar saklayıp birden bunları gösterince de işkillenmiyor değilim.
Büyük ihtimal batıracak,fakat kurguyu ve güç dengesini ayarlarsa muhteşem olur

En güzel sahne Makarov ' un duy beni halefim deyişiydi. Laxsus ' un girişi çok epikti. Laxsus iyilik meleğine bağlamasa her sahnesi güzeldi de.

Pardon görmedim ki.:S Sen de çok sağol varol kardeşim.:) Bunu öğrendiğim iyi oldu atlarım.:)
Ne vefasız adamsın sen be :/
Nereye atlıyon? O arcı izlemen lazım. bazı olaylar çözümlenecek ve ilerde de karşına cakacak o arcla ilgili karakterler. İzlemesen bile neler döndüğünü bilmek zorundasın. Yoksa ilerde ha ne oluyok lan dersin?
Sol kroşe yersin çift görürsün.
İzlemezsen oku hızlı hızlı.

Alpamis

Nereye atlıyon? O arcı izlemen lazım. bazı olaylar çözümlenecek ve ilerde de karşına cakacak o arcla ilgili karakterler. İzlemesen bile neler döndüğünü bilmek zorundasın. Yoksa ilerde ha ne oluyok lan dersin?
Tamam hepinizi değerlendireceğim.:) Sen de saol kral.:)

O arcla ilgili bir tek Gajeel'in kedisi,Mystogan'ın gidişi ve şu salak adamın yanındaki kedinin gelişi var. Daha ne var hikayeyle ilgili?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık