Eğer gerçekten işsiz bir dönemindeysen izle, onun dışında izleme. Edoras diye bir arc var 5-6 bölüm kedileri izliyorsun :SBu animeyi 40'a kadar izledim. Bir arc döngüsü yok diye bıraktım. :S Devam etsem mi ? Beni ikna edin.![]()
En işli dönemimdeyim.Eğer gerçekten işsiz bir dönemindeysen izle, onun dışında izleme. Edoras diye bir arc var 5-6 bölüm kedileri izliyorsun :S
Çok daha uzundu sanki.Eğer gerçekten işsiz bir dönemindeysen izle, onun dışında izleme. Edoras diye bir arc var 5-6 bölüm kedileri izliyorsun :S
Sen en kötü arcını söylemişsin. Ayrıca o arc dışındaki dövüşler de gayet iyi eğer güç dengesini çok sorun etmezsen.Eğer gerçekten işsiz bir dönemindeysen izle, onun dışında izleme. Edoras diye bir arc var 5-6 bölüm kedileri izliyorsun :S
İşte o dediğini yapmasa cidden adam olacak seri. Bazen ümitleniyorum ama aklıma Erza'nın malum zaferi geliyor vazgeçiyorum :/Çok daha uzundu sanki.
Seri gene sanki bişi değişecekmiş gibi yön aldı. God Serana diyip göklere çıkarttı bunu, Natsu alacak. Hayır alsın da biz feyriteyliz diyip alacak. :/
40 da bırakmış,tekrar başlarsa birkaç güne Edoras'a gelecek. O yüzden uyarayım dedim başladığı gibi bırakmasın :SSen en kötü arcını söylemişsin. Ayrıca o arc dışındaki dövüşler de gayet iyi eğer güç dengesini çok sorun etmezsen.
Bence hiç başlamasın. :Sİşte o dediğini yapmasa cidden adam olacak seri. Bazen ümitleniyorum ama aklıma Erza'nın malum zaferi geliyor vazgeçiyorum :/
40 da bırakmış,tekrar başlarsa birkaç güne Edoras'a gelecek. O yüzden uyarayım dedim başladığı gibi bırakmasın :S
Animesi gerçekten çok güzel ft nin. Çizimleri, müzikleri op'a göre çok daha iyi. Kedili arc hariç tabi.En işli dönemimdeyim.Yine de bir bakarım. Dediğin bölümlerin hikayeye etkisi yoksa da geçerim.
![]()
Edolas arca kadar Mystogan'ın bayrakları falan toplama sahnesi baya iyiydi. Edolas arcı izlemese de olur zaten. Filler gibi bir şey.İşte o dediğini yapmasa cidden adam olacak seri. Bazen ümitleniyorum ama aklıma Erza'nın malum zaferi geliyor vazgeçiyorum :/
40 da bırakmış,tekrar başlarsa birkaç güne Edoras'a gelecek. O yüzden uyarayım dedim başladığı gibi bırakmasın :S