Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

423

Hani beklemiyor değildim de, bir kükreme nasıl bu kadar etkili olabilir. :ehe:
Bir de şu tek atış diyen "kız" kim kim diye düşünürken, Chelia olduğunu hatırladım, hala şu formuna alışamadım gitti. :artiz:
Son sayfada ise anlamadığım şey, Gray bu Juvia'yı yanına aldı diye düşünmüştüm. Zaman atlamasının olduğu sayıda öyle bir izlenim bırakmıştı bende, demek Gray gene yaptı yapacağını... Bu çocuk akıllanmayacak arkadaş. :/
Hatırlayamamışsın :/ Carla o.

Ayrıca Juvia ilk katıldığından beri söylüyorum. Yazık ediyor kendine Gray'in peşinde. Neyse Natsu, Gray'in ne tür bir mallık yapıp da kızı ağlattığını öğrenince gider tokatlar.

Heil Natsu adam naptı böyle. O adama tek atması çok abartı olmuş ciddi dövüşte Gildarts'ı alacak artık herhalde.

Hatırlayamamışsın :/ Carla o.

Ayrıca Juvia ilk katıldığından beri söylüyorum. Yazık ediyor kendine Gray'in peşinde. Neyse Natsu, Gray'in ne tür bir mallık yapıp da kızı ağlattığını öğrenince gider tokatlar.
Ha Chelia ha Carla ne fark eder, aramızda bir iki harfin lafını mı yapacağız. :artiz:
Şaka bir yana isimleri karıştırmışım, o kadar Wendy ve Chelia'yı görünce, aklımda o kalmış demek ki. :ehe:

gray gitti juvia yine aglamaya basladi..
neyse natsu guclenmis ve soyledigine gore isinmadi bile yani hayvan gibi guclenmis ama seri cooook cok yavas ilerliyor, boyle giderse 5-6 ay anca fairy tail toplanir cunku neredeyse 5bolum ancak 2 kisiyi toplayabildi, fairy tail'in ana gucu etrafa dagilmis durumda onlari toplamak zaman alicak. Bu adam caliskan ama seriyi nasil ilerletecegini bilmiyor. Oda'ya biraz daha baksin belki 1-2 sey ogrenir ama sakin ara falan vermeye kalkmasin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık