Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Sky god ? ''god'' ne alaka lo ? Ve bu son çıkan herif,gildarts la başa baş dövüşmüştü.Gerçi gildart dövdü de,baya güçlüydü.Natsu şimdi yenerse bunu,1 yıl önce ki laxus ve erza dan daha da güçlenmiş demektir.Bakalım ne olacak.

Natsu Yıldırım gücü ile mi o kadar hızlı koştu, yoksa bildiğimiz koştu mu?
Neyse biraz aksiyon görecez gelecek sayı..

423

Hani beklemiyor değildim de, bir kükreme nasıl bu kadar etkili olabilir. :ehe:
Bir de şu tek atış diyen "kız" kim kim diye düşünürken, Chelia olduğunu hatırladım, hala şu formuna alışamadım gitti. :artiz:
Son sayfada ise anlamadığım şey, Gray bu Juvia'yı yanına aldı diye düşünmüştüm. Zaman atlamasının olduğu sayıda öyle bir izlenim bırakmıştı bende, demek Gray gene yaptı yapacağını... Bu çocuk akıllanmayacak arkadaş. :/

Anlaşıldı, direk final yapması garip olur belki diye ya da daha fazla para kazanmak için böyle yalancıktan bir şey çiziyor mangaka zaten en güçlüydü bizimkiler şimdi Natsu tek başına bütün loncaları indirecek kıvama gelmiş Zeref, Acnologia'dan başkası kesmez artık

Anlaşıldı, direk final yapması garip olur belki diye ya da daha fazla para kazanmak için böyle yalancıktan bir şey çiziyor mangaka zaten en güçlüydü bizimkiler şimdi Natsu tek başına bütün loncaları indirecek kıvama gelmiş Zeref, Acnologia'dan başkası kesmez artık
Bir ara diyordun ya bu Natsu dağı taşı yakarak mı güçlenmiş diye.Şimdi ben de merak etmeye başladım bu mevzuyu.Igneel'in içinden çıkmasıyla bu hale geldiyse bir nevi mantıklı olabilir de diğer türlü ne yaptı da bu hale geldi bu velet?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık