Zoro elbet Kıdden guclu olacak gıbıme gelıyor ama suan oyle bıse denbılır mı bılmıyorum. Ama serı sonu oyle olacagına kesın gozuyle bakıyorumLuffy>= Zoro-Kid Böyle düşünüyorum.
Zoro elbet Kıdden guclu olacak gıbıme gelıyor ama suan oyle bıse denbılır mı bılmıyorum. Ama serı sonu oyle olacagına kesın gozuyle bakıyorumLuffy>= Zoro-Kid Böyle düşünüyorum.
İradesini ne güzel kanıtladı. Sağlam bir dostluğu var tayfasıyla ve oradan oraya koşturmuş 2 yıl boyunca. Shanks senin Big Mom benim dalmış.Hikaye?
Tamam Kidd'deki hava çok iyi de, hikaye falan bir şey görmedik yahu.
Heee.
O da güzelmiş.
O da mümkün.
Sen düşünme. :/Luffy>= Zoro-Kid Böyle düşünüyorum.
Eminim öylesindir kardeş. Gerçi tanımam etmem ama öylesindir muhtemelen.Ben hep böyleydim.
Sonunda da hemen hemen dediğim gibi olur muhtemelen. O yüzden bence şuanda da böyledirZoro elbet Kıdden guclu olacak gıbıme gelıyor ama suan oyle bıse denbılır mı bılmıyorum. Ama serı sonu oyle olacagına kesın gozuyle bakıyorum
2.Ryuma olabilecek adamı bunların altına mı koyacaksın? Objektif ol amaSen düşünme. :/
Bence bu sadece karakter profilini açıklıyor sadece. Hikaye için biraz daha veri, olay lazım.İradesini ne güzel kanıtladı. Sağlam bir dostluğu var tayfasıyla ve oradan oraya koşturmuş 2 yıl boyunca. Shanks senin Big Mom benim dalmış.
Bahsettiğin kişiler Luffy ve Kid le. Yerim 2. Ryuuma'yı. :/Sonunda da hemen hemen dediğim gibi olur muhtemelen. O yüzden bence şuanda da böyledir
2.Ryuma olabilecek adamı bunların altına mı koyacaksın? Objektif ol ama
Hikayedense profil daha doğru tabii.Bence bu sadece karakter profilini açıklıyor sadece. Hikaye için biraz daha veri, olay lazım.
Anı, bütün o kişiliği ardındaki itici güç lazım.
Ama onun dışında evet, yazdıkların önemli ve ilgi çekici şeyler.
Hahahha güldürdünBahsettiğin kişiler Luffy ve Kid le. Yerim 2. Ryuuma'yı. :/
Ulan hvghavgyjavgyuvayuvbyjSonunda da hemen hemen dediğim gibi olur muhtemelen. O yüzden bence şuanda da böyledir
Ulan hvghavgyjavgyuvayuvbyj