Bu adamı ilk gördüğüm anda Luffy'nin korsanlar kralı olma yolundaki en büyük rakibi olacağına emin olmuştum.
Umarım kendini deliliğe vurup öldürtmez.
Güç karşılaştırması değil o. Karakterlerini karşılaştırıyor. Shanks güneş ise, Beckman için ay gibi falan deniyor.Bende oyle bıseler duymustum. Serı basında kı Luffy ve Zoro gıbıymıs sanırsam cok yakınmıs guclerı bırbırlerıne. Tabı dogrulugu muamma.
Kata 2.adamların hepsinden güçlüdür benim için.Mangaka çok altyapı yaptı bu adama boş çıkmayacak diye düşünüyorum.BM korsanlarının da yeni kaptanı olacak muhtemelen zaten eğer ölmezse.Daha güçlü bile dönebilir yani.Bu olay şaka tabii
Seri zaman geçtikçe beni haklı çıkaracak. Queen > Katakuri olayina, Roo > Katakuri olayına falan mümkün mertebe yanlış olduğu çıkacaktır. Görelim
Beckman tehdit ederken Kizaru Lawa saldırıyor idi. O kadar takıyor Kizaru BeckmaniKizaru boşuna " Ooo Ben Beckmann " demedi.Orada beni vuracaksın diye alaya alma varken aynı zamanda gerçek anlamda kimler gelmiş vay anasını gibi bir ima var.Yani çok fena ve üstün güce sahip bir adam gelmiş ki Kizaru Ooo çekiyor.Marco'ya bu kadar tepki vermedi sanki.
Orası kesın zaten o ızlenımı vermek ıcın olusturulmus bı karakter gıbı sankı. Hanı bagdastırırsak Luffy-Roger Law-Beyazsakal Kid-Altın Aslan Shıkı (Dovus gucu olarak bakma kısılık olarak koydum hanı beyazsakal kk olmayı onemsemıyo ve Roger ın en buyuk rakıbı Shıkı sayılıyoya o mesele)Bu adamı ilk gördüğüm anda Luffy'nin korsanlar kralı olma yolundaki en büyük rakibi olacağına emin olmuştum.
Katakuri bence de güçlenecek eğer Luffylerin emrine girerse ileride.Kata 2.adamların hepsinden güçlüdür benim için.Mangaka çok altyapı yaptı bu adama boş çıkmayacak diye düşünüyorum.BM korsanlarının da yeni kaptanı olacak muhtemelen zaten eğer ölmezse.Daha güçlü bile dönebilir yani.
Ha pekı. Tam hatırlamıyorum zaten yazdım orayada.Güç karşılaştırması değil o. Karakterlerini karşılaştırıyor. Shanks güneş ise, Beckman için ay gibi falan deniyor.
Eğer ölmezse güçlenir.Kata 2.adamların hepsinden güçlüdür benim için.Mangaka çok altyapı yaptı bu adama boş çıkmayacak diye düşünüyorum.BM korsanlarının da yeni kaptanı olacak muhtemelen zaten eğer ölmezse.Daha güçlü bile dönebilir yani.
Shiki sadece anime filminde bir karakter değil miydi?Orası kesın zaten o ızlenımı vermek ıcın olusturulmus bı karakter gıbı sankı. Hanı bagdastırırsak Luffy-Roger Law-Beyazsakal Kid-Altın Aslan Shıkı (Dovus gucu olarak bakma kısılık olarak koydum hanı beyazsakal kk olmayı onemsemıyo ve Roger ın en buyuk rakıbı Shıkı sayılıyoya o mesele)
Öyle bir ihtimal olabilir mi ? LütfenBu olayda Beckman güçlü diyebiliyoruz da Shanks zayıf olabilir demiyoruz
Beckman en güçlü sağ kol olabilir ki bence de öyle ama Roo > diğer sağ kollara katılmıyorum
Bu, Sbs'de geçen bir konuydu sanırım.Bende oyle bıseler duymustum. Serı basında kı Luffy ve Zoro gıbıymıs sanırsam cok yakınmıs guclerı bırbırlerıne. Tabı dogrulugu muamma.