Sen niye buraya mesaj attın la @Eustass Captain Kidd Zoro gömünce onu görüp tetiklendin falan mı?Kendisi çatı da böyle takılıyor...
Yok bir anda aklıma Kid geldi... ksksksSen niye buraya mesaj attın la @Eustass Captain Kidd Zoro gömünce onu görüp tetiklendi falan mı?
Baktım genel tartışmada adam Zoro'yu gömüyordu hemen soluğu burada almışsın gibi geldi. Ben yazarken o da yazmış bak tek ben demedim.Yok bir anda aklıma Kid geldi... ksksks
yav Zoro her gün gömülüyor... hepsine tetiklensek oooo... Eğlence olsun diye attım
Benim amacım öyle şakasına dokundurma yapmaktı sadece... tetiklendiğim ya da kudurduğum yok. Aynısını başka karakterlere de yapıyorum yeri geldiğin de... maksat eğlence olsun. Neyse isteyen istediği gibi düşünsün :dBaktım genel tartışmada adam Zoro'yu gömüyordu hemen soluğu burada almışsın gibi geldi. Ben yazarken o da yazmış bak tek ben demedim.
Kid Zoro'yu tokat manyağı yapar yav sen git Sanji'ye falan sar.Benim amacım öyle şakasına dokundurma yapmaktı sadece... tetiklendiğim ya da kudurduğum yok. Aynısını başka karakterlere de yapıyorum yeri geldiğin de... maksat eğlence olsun. Neyse isteyen istediği gibi düşünsün :d
Kesin yapar... :dKid Zoro'yu tokat manyağı yapar yav sen git Sanji'ye falan sar.
krala o kadar kolay ulaşılmazKesin yapar... :d
Bu karanlık girdaba girmek istemiyorum ve gidiyorum... nsnsnsnskkrala o kadar kolay ulaşılmaz