Luffy teach karşısında meyve kullanamayacak muhtemelen.Gura gura ne alemde görmek lazım da Luffynin Teache de şu halde üstün geleceğini düşünüyorum.
Luffy teach karşısında meyve kullanamayacak muhtemelen.Gura gura ne alemde görmek lazım da Luffynin Teache de şu halde üstün geleceğini düşünüyorum.
Yeteneği kailteli olsada kullanmasını bilmiyor.Şuana kadar demir toplamaktan başka birşey yapmadı.Kaido ile olan dövüşte başka numaraları var mı görücez.Usopp zaten troll karakter. Eustass ileride söylediklerini yapabilecek güce sahip olacak. Onun yeteneği de boru değil.
Ben Teach'i karanlık meyvesi ile sağ kol seviyesi görüyorum. 2 senede de guru gura da uzmanlaşıp yonkou seviyesine çıkmıştır bence. Çıkmadıysa da 1 ark sonra o seviyeye gelir zaten.Gura gura ne alemde görmek lazım da Luffynin Teache de şu halde üstün geleceğini düşünüyorum.
Umarım gider. Gitmez ise Law gibi yancı olacak çünkü.Sence yardım ettikten sonra kendi yoluna gider mi ? Wano'daki herkesi katleder geçer.
Magneto tarzı yetenekleri olmasi güzel olur.Hem bu sayede Law'ın benzeri teknik yönü güçlü bir meyve görmüş olur.Elektromanyetik gibi şeyler yapabilse çok manyak bir şey aslında. Yaratıcı düşünmesi lazım
Çok laf az iş
Genelde animelerde atarlı karakterler bu modele uyuyor.Eustass Kid'de bu karakter tipini mensup olduğu için yapacak birşey yok.Herkes Luffy olamaz.Çok laf az iş
Aizen bu sözü kid için bulmuştur.Caps Kid'in en sevmediğimi yönünü özetlemiş.Çok konuşmasına ve bazen doğru konuşmasına rağmen az icraat yapıyor.
Ahahah hep balon demişimdir kid balondur kanıtı burada işte korkak kedi. Shanks tayfasına nasıl kol verdiyse , bigmamdan nasıl kaçtıysa , kaidodan nasıl titrediği burada belli DD Haaa bide en tepe zirveue çıktı ne yapacaksa nasıl bi power aldı çalışmadan merak konusu asdadasdasKanka titreme böyle olur.
Luffy titreseydi onunlada dalga geçerdik.
En son hurda toplamıştı.Ahahah hep balon demişimdir kid balondur kanıtı burada işte korkak kedi. Shanks tayfasına nasıl kol verdiyse , bigmamdan nasıl kaçtıysa , kaidodan nasıl titrediği burada belli DD Haaa bide en tepe zirveue çıktı ne yapacaksa nasıl bi power aldı çalışmadan merak konusu asdadasdas