Muahatabı derken tayfada dövüşeceği olduğu kişi anlamında dedim. Yani bizim tayfada sadece Luffy alır Kid'i bence. Yoksa hem hikayesel hem güç olarak Teach'tir Luffy'nin rakibi.Şu an Luffynin tek muhatabı Teach gibi duruyor güç olarak
Muahatabı derken tayfada dövüşeceği olduğu kişi anlamında dedim. Yani bizim tayfada sadece Luffy alır Kid'i bence. Yoksa hem hikayesel hem güç olarak Teach'tir Luffy'nin rakibi.Şu an Luffynin tek muhatabı Teach gibi duruyor güç olarak
Killerın Kid yükselsin diye kenara çekileceğine inanıyorum ya bakalm. Oda Kide Zorodan fazla show verir mi emin değilim. Zoro demek para demek, fanservice demek...Zoroyu bayıltan Killerda var.
Anladım, Kid 1 tık altındadır Luffynin demişsin de o yüzden yazdım. Luffynin şu an Teachten zayıf olup olmadığını merak ediyorum. O yüzden Teach dışı Luffyi zorlayacak WG üyesi yok gibi bir şey. Kid kitapta Luffye yardımcı olacak adam diye geçiyor.Muahatabı derken tayfada dövüşeceği olduğu kişi anlamında dedim. Yani bizim tayfada sadece Luffy alır Kid'i bence. Yoksa hem hikayesel hem güç olarak Teach'tir Luffy'nin rakibi.
Vermez zaten de. Sağ kolu bile o savaştaysa Zoronun altında kalmaz. Ben Wanonun başından beri ne diyorum. Kid, Zorodan çok iş yapacak.Killerın Kid yükselsin diye kenara çekileceğine inanıyorum ya bakalm. Oda Kide Zorodan fazla show verir mi emin değilim. Zoro demek para demek, fanservice demek...
Rotacı mı ? Abi fanlar tartışmasın diye her alanda Zorodan üstün yapmış vay anasınıYanlış hatırlamıyorsam hem kaptan hem de rotacıydı. ?
Teach ortalama bir yonkou gücündedir şuan bence. Teoriler de olduğu gibi 3. meyveyi yerse kk seviyesine gelir.Kid'de umarım Law gibi olmaz. Yani illa bizimkilerle savaşmasına gerek yok.Bu arkta yardım etsin yonkou indirmeye, sonra tekrar kendi yoluna gitsin . Law gibi yancılık yaparsa hem karakter hemde seri açısından kötü olur.Anladım, Kid 1 tık altındadır Luffynin demişsin de o yüzden yazdım. Luffynin şu an Teachten zayıf olup olmadığını merak ediyorum. O yüzden Teach dışı Luffyi zorlayacak WG üyesi yok gibi bir şey. Kid kitapta Luffye yardımcı olacak adam diye geçiyor.
Gura gura ne alemde görmek lazım da Luffynin Teache de şu halde üstün geleceğini düşünüyorum.Teach ortalama bir yonkou gücündedir şuan bence. Teoriler de olduğu gibi 3. meyveyi yerse kk seviyesine gelir.Kid'de umarım Law gibi olmaz. Yani illa bizimkilerle savaşmasına gerek yok.Bu arkta yardım etsin yonkou indirmeye, sonra tekrar kendi yoluna gitsin . Law gibi yancılık yaparsa hem karakter hemde seri açısından kötü olur.