Örnek güzel ama kendiniz kabul etmiyorsunuz ki be kardeşim. O klübedeki çita koşmaya başlamadan da köpeklerden daha öndeydi zaten diye inatlaşıyorsunuz.Müthiş bir örnek.
Örnek güzel ama kendiniz kabul etmiyorsunuz ki be kardeşim. O klübedeki çita koşmaya başlamadan da köpeklerden daha öndeydi zaten diye inatlaşıyorsunuz.Müthiş bir örnek.
Doğru.Lufy uyanış açmadan yener.
Luffy uyanış açmadan Kaido ile kapışıyordu, Kaido ile başbaşa kalan Law'a 3 saniyede ne olduğuna bakarsak Kid hakkında rahatlıkla yorum çıkarıriz. Gerçi shanks gösterdi bı anlamda.Lufy uyanış açmadan yener.
Shanksın kidi tekte almasını ciddiye alamıyorum ya klasik oda hypelaması lufyninde tek yemesi saçmaydı katakuri kaidodan tek yermiydi hiç sanmıyorum ama onu yenen adam yedi. Oda güç dengelerinin içine ediyor.Luffy uyanış açmadan Kaido ile kapışıyordu, Kaido ile başbaşa kalan Law'a 3 saniyede ne olduğuna bakarsak Kid hakkında rahatlıkla yorum çıkarıriz. Gerçi shanks gösterdi bı anlamda.
Luffy'ye bakıp "Yoh artık kutsal ejdere mi saldıracak la yoğsa ohaaa!" diyen Kid'den bahsediyoruz değil mi? :/Kid Luffy den daha deli olabilir...
Luffy daha güçlü tabi ama Kid şu ana kadar daha korkusuz
Kaido'yu ben kesecem diyip Luffy'e bırakan Kid mi?Kid Luffy den daha deli olabilir...
Luffy daha güçlü tabi ama Kid şu ana kadar daha korkusuz
Oda abisi öyle söyleyince bırakmak zorunda kaldı Kid yoksa wanoda Law ile birlikte koca ana indiriyordu Luffy. Kid Kaido ile dövüşür şerefiyle ölürdü ramazan davuluyla geri uyanmazdı.Kaido'yu ben kesecem diyip Luffy'e bırakan Kid mi?