Kidin seviyesini düşük olmasını algıya bağlandın ya... Bende kidin negatif algının aksine pozitif algısının olduğu söyledim.Dostum ben seni tam takip edemedim sen ne diyorsun şimdi Alberto Kid'i alır mı nedir olay?
Kidin seviyesini düşük olmasını algıya bağlandın ya... Bende kidin negatif algının aksine pozitif algısının olduğu söyledim.Dostum ben seni tam takip edemedim sen ne diyorsun şimdi Alberto Kid'i alır mı nedir olay?
Aradan zaman geçtiği için şu an bu anketi Kid kazanabiliyor. Bir kaç ay önce açılsa anket Alberto Kid'i buraya gömerdi. Öyle bir algı vardı. Normal şartlar altında Kid kalibresinde biri Alberto'ya sittin sene kaybetmez. Ama konu vakti zamanında açılsa Alberto kazanacaktı. Bak bunlar hep negatif algıdan.Kidin seviyesini düşük olmasını algıya bağlandın ya... Bende kidin negatif algının aksine pozitif algısının olduğu söyledim.
Bunu hiçbir zaman test edemeyeceğiz için yanlış önerme oluyor.Aradan zaman geçtiği için şu an bu anketi Kid kazanabiliyor. Bir kaç ay önce açılsa anket Alberto Kid'i buraya gömerdi.
Suç sende geç tavsiye vermişsin.Aradan zaman geçtiği için şu an bu anketi Kid kazanabiliyor. Bir kaç ay önce açılsa anket Alberto Kid'i buraya gömerdi. Öyle bir algı vardı. Normal şartlar altında Kid kalibresinde biri Alberto'ya sittin sene kaybetmez. Ama konu vakti zamanında açılsa Alberto kazanacaktı. Bak bunlar hep negatif algıdan.
Teste gerek yok o dönemlerde burada olan herkes bilir böyle bir senaryoda ne yaşanacağınıBunu hiçbir zaman test edemeyeceğiz için yanlış önerme oluyor.
Ben bekle dedim Monti'nin oyununa gelmiş üstelik tam olarak nasıl oyuna geleceğini de söylemiştim ama canı sıkılınca açmış konuyu işteSuç sende geç tavsiye vermişsin.
Eski yorumlara baktığımda; kidin, luffynin rakibi olduğu için çok güçlü olacak deniyordu. Foruma wano arc sonu kid vs amiral açılsaydı kid alır havası vardı.Teste gerek yok o dönemlerde burada olan herkes bilir böyle bir senaryoda ne yaşanacağını
Bu forumun yüzde 80'i Kid hateri kardeşim, adamlar Kid'in kolu Rockstar aldı diyordu. Sen yanlış gelmişsin.Eski yorumlara baktığımda; kidin, luffynin rakibi olduğu için çok güçlü olacak deniyordu. Foruma wano arc sonu kid vs amiral açılsaydı kid alır havası vardı.
Onlar esprisine yapılıyordu.Bu forumun yüzde 80'i Kid hateri kardeşim, adamlar Kid'in kolu Rockstar aldı diyordu. Sen yanlış gelmişsin.
Monti ne ya Böyle mi yaptı ?Teste gerek yok o dönemlerde burada olan herkes bilir böyle bir senaryoda ne yaşanacağını
Ben bekle dedim Monti'nin oyununa gelmiş üstelik tam olarak nasıl oyuna geleceğini de söylemiştim ama canı sıkılınca açmış konuyu işte