Yüzü açıktı. Normalde kapatırdı.King yatarken saldırdığını nerden biliyon? Orjinal çeviriye göre Aramaki uyarmış onlar yine de saldırmış. Sonra delik deşik.
Yüzü açıktı. Normalde kapatırdı.King yatarken saldırdığını nerden biliyon? Orjinal çeviriye göre Aramaki uyarmış onlar yine de saldırmış. Sonra delik deşik.
Sen kılıç koklamaya devam et kralKidin icraatı mı vardı?
Ne kılıç koklaması, ben herkese hakkını veririm. Kidin icraatının olmadığı forumun çoğu diyor. Sen hurda koklamaya devam et.Sen kılıç koklamaya devam et kral
Forumun çoğu dediğin Zorocular mı :dNe kılıç koklaması, ben herkese hakkını veririm. Kidin icraatının olmadığı forumun çoğu diyor. Sen hurda koklamaya devam et.
Zorocuların, kid ile alıp veremediği yok ki. Geneli için dedim.Forumun çoğu dediğin Zorocular mı :d
Law'ın sağ koluydu Kid, yaptığı en büyük icraat BM'yi gıdıklamaktı falan. Bunlar ve daha fazlası yazıldı forumda karakterin itibari dibi gördü. Hakkına girildi maalesefKidin hangi icraatına algı yapıldı?
Akainu lavdan köpek yapınca ya da King ateşten ejderha yapınca daha mı güçlü oluyor?Oda Kid'in meyvesini çizerken ne düşünüyor acaba. Hayır metalleri boğa şekline getirmek metali daha güçlü yapmıyor çünkü