King sadece Kid'e karşı anket kazanabilirdi bu forumda. Tüyoyu King'i gariban lobisine aldığımız zaman bizzat ben verdim, iyi niyet göstergesi olarak. Ama o zaman açmadı, gidip Datte'nin lafıyla açmış.Kid öne geçti
Datte de Kid'e oy atacak üstelik.King sadece Kid'e karşı anket kazanabilirdi bu forumda. Tüyoyu King'i gariban lobisine aldığımız zaman bizzat ben verdim, iyi niyet göstergesi olarak. Ama o zaman açmadı, gidip Datte'nin lafıyla açmış.
Onu sizden öğrendik belgelerden gördüğümüz üzere Bana çamur atmadan önce Kid ile problemim yoktu yada Law övesim gelmezdi o kadar hatta kızıyorduk ekmek mevzusuna.Satıp satıp mağdura yatmayı @Millennium Wizard mı öğretti sana?
Oha oha bu kadar rahat yalan sıkan bir insanı ilk defa gördüm.Onu sizden öğrendik belgelerden gördüğümüz üzere Bana çamur atmadan önce Kid ile problemim yoktu yada Law övesim gelmezdi o kadar hatta kızıyordu ekmek mevzusuna.
Varsa dolarınız satın. 1.5 tl'ye inme durumu var.Kid'in 2 King'i alma ihtimali dahi var.
Yav 2v1 yenemediniz(bomba+magmaya yenildi) yaşlı, haki kullanmayan karıyı.Sen sevin diye Kaido tek yemedi bile derim canımm benim, sıkma canını.