Ne gözyaşları yavGözyaşları olimpik havuzu dolduracak seviyeye gelince pro yüzücü de olacak![]()

Ne gözyaşları yavGözyaşları olimpik havuzu dolduracak seviyeye gelince pro yüzücü de olacak![]()
Bu iki tayfayı birleştirsen Hasır tayfası etmezler.Dostum mangakanın çizdiği rezil dövüşü eleştirelim.. ama taa Pasifistalardan bu Kid + Kalp Korsanları = Hasır Şapka Korsanları olayı devam ediyor.
Kid ve Law şuanda 1.8, 1.9 milyar kelle ödülü alacak adam kalibresine çıktılar
Sonuç odaklı olsam 2.2 Milyarlık adamlar derdim malum Bm'nin ödülü 4.388Bu iki tayfayı birleştirsen Hasır tayfası etmezler.
Op haticeye değil neticeye bakılan bir seri. O yüzden tabi ki dediğin rakamlarda ödül alacaklar. Hatice'lere okuyucu olarak bizler bakıyoruz. Ama görüyorum ki okuyucu bile sonuç odaklı.
Etmez ama sembolik ilk öyleydi. Bizim tayfa birlikte Pasifista aldı.. Kid ve Law birlikte o pasifistayla savaşıyordu (sonucu görmüyorduk)Bu iki tayfayı birleştirsen Hasır tayfası etmezler.
Ben ödülden bahsetmiyorum. Zaten ha 1.9 ha 2.2 çok da bir şey fark etmiyor.Sonuç odaklı olsam 2.2 Milyarlık adamlar derdim malum Bm'nin ödülü 4.388![]()
Savaş hiç olmasa direkt bomba patlasa ve Bm inse ikna olur muydun ? demekki bombayla birlikte inmesine seni ikna edecek kadar hasar çıkarmış bu ikiliBen ödülden bahsetmiyorum. Zaten ha 1.9 ha 2.2 çok da bir şey fark etmiyor.
Benim için BM'nin bombayla inmesi de makul değil. Bomba, olayı biraz daha içimize sindirebilmek için çıkarılmış bir değişken sadece. Yoksa ne Law ne Kid'in Bm'yi indirecek saldırı gücü yok. Aynı Zou Jack vs. İnu-Neko muhabbeti.Savaş hiç olmasa direkt bomba patlasa ve Bm inse ikna olur muydun ? demekki bombayla birlikte inmesine seni ikna edecek kadar hasar çıkarmış bu ikili
Tabanca kullanan adama kol bırakan adam kara kılıça ruhunu bırakır. Yakındır çarpılmaları. Shanks haki ile hem kiddi hem de fanlarını 4.duvarı yıkıp bayıltacak.Şu konuda Kid'i savunanlar ne zaman çarpılacak merak ediyorum.