Yahu Luffy hapiste yaptığı eğitimlerle güçlenmeye başladı. Bunu eğitim fırsatına çevirmiş adam düşer düşmez.Kanka tarih ve bölüm vererek ispatlayayım mı illa. Lütfen uğraştırma beni.
İki sene yeni dünya tecrübesinin ardından Dressrosa olayları esnasında hapise giren adamın Wano'da bir hafta içinde antrenman yaparak seviye atladığına inanıyor olamazsın.
Hapisten çıktıkları sahne ile baskının başladığı süre arasında Luffy ve Zoro eğitim yapıyor. Gucleniyorlar.
Kid ve Law bir şey yapmadı diyon. Neyinden bahsediyon.
Uyanış gücü çok enerji harcıyor diye çekiniyor. Fazla kullanmıyorlar. Koz güç olarak saklıyorlar. Sen uzun zamandır kullanıyor diyorsun.
Arc'taki neredeyse herkes power up aldı. Sen Kid almadı diyorsun. Verin ise hapse düşmüş olması. İyi de bu veri değil. Yoğunluğu düşük kairoseki takması doğrudan uyanışa engel mi o da belli değil. Her şeyi geçtim ondan sonraki kısa arada da açmış olabilirler ki tepkilerinden bunun öyle eski olmadığı belli.
Ama seni anlıyorum. Bu kadar sönük bir power up alacağına hiç almamış olsun diyorsun ama yapacak bir şey yok. Kid buymuş hacı.
Hayatının hiçbir evresinde Luffy ile kıyaslamam. Bu da aşikar önümüzde duruyor.