Erkan12 15 Ağu 2016 #112 Kid'in manyetizması Mihawk'ın kılıcına işlerse kazanabilir, işlemezse belli olmaz.
ZOROOO 19 Şub 2022 #113 Wano sonu Kid bir shibiukaiden çok daha fazlası.. Mihawk da öyle .. İlginç bir karşılaşma olur
Rika 19 Şub 2022 #115 Kid çok güçlendi. Bence iki tane Mihawk, Ana'yı adadan düşüremezdi. Kid diyorum.
ZOROOO 19 Şub 2022 #116 Rika dedi ki: Kid çok güçlendi. Bence iki tane Mihawk Ana'yı adadan düşüremezdi. Kid diyorum. Genişletmek için tıkla ... Sağlam yorum olmuş
Rika dedi ki: Kid çok güçlendi. Bence iki tane Mihawk Ana'yı adadan düşüremezdi. Kid diyorum. Genişletmek için tıkla ... Sağlam yorum olmuş
Densetsu no Samurai 19 Şub 2022 #117 Zamanında şu konuyu açıp Kid'i savunanlar bugün görmediğimiz şeyleri Kid lehine yorumluyor. Kafalar aynı ama manga farklı işte naparsın.
Zamanında şu konuyu açıp Kid'i savunanlar bugün görmediğimiz şeyleri Kid lehine yorumluyor. Kafalar aynı ama manga farklı işte naparsın.
Lucky Luke 19 Şub 2022 #118 Mihawka hakaret bu eşleşme.Reis uğraşmaz bile yoruyu bırakır kılıç kendisi yener kidi yada babunları getirsin onlar bile dövebilir yani
Mihawka hakaret bu eşleşme.Reis uğraşmaz bile yoruyu bırakır kılıç kendisi yener kidi yada babunları getirsin onlar bile dövebilir yani
Count Alucard 19 Şub 2022 #120 Mihawk, doğu mavide Zoro'yu kestiği meyve bıçağıyla Kid'in diğer kolunu alır.