Az çakal değil o da.Şunun sebebi incedir kesin onda.MW telleri kılıç, ateşi de magma sanan biri. Ekmekleri çöpe attın.

Az çakal değil o da.Şunun sebebi incedir kesin onda.MW telleri kılıç, ateşi de magma sanan biri. Ekmekleri çöpe attın.
Benden de oluyor dimi. Yaptım mı iyi yapıyorum. :dd.dUzun zamandır böyle racon yememiştim bitirdin beni.![]()
He he bunu da magma sanıyom @Montana mutlu musun ?Az çakal değil o da.Şunun sebebi incedir kesin onda.
![]()
Sanji'nin mavi ateşi > bu.He he bunu da magma sanıyom @Montana mutlu musun ?![]()
Bir an görür gibi oldum sende@Ölüm Cerrahı oyuna getiriliyorsun haberin bile yok ben seni böyle bilmezdim.
Fazla güvenmişsin Amiral lobisine gerçi biz de güvendik![]()
Law ve Kid ikilisi demezsek sevinirim. Law, Kid, bomba, Oda ve lav diyelim.Big Mom'ın Kaido'dan daha güçsüz olduğu nerede geçiyor?
Big Mom'ı yenen Law ve Kid ikilisinin Kaido'yu alamayacağına dair bir kanıya ben varamıyorum.Big Mom'ı yenen bu ikili Kaido'yu da hertürlü yenebilir benim gözümde.
Site için her fan grubu kitlesine karşı uyarıldığım için farkındayım, herkes kendine. Gerekli yerlerde beraberlikten zarar çıkmaz.@Ölüm Cerrahı oyuna getiriliyorsun haberin bile yok ben seni böyle bilmezdim.
Invic ile böyle olurlar gibi.He he bunu da magma sanıyom @Montana mutlu musun ?![]()
Yanlış yaptık yoldan saptık ama inadımızda diretmeye devam mı diyorsun?@Ölüm Cerrahı oyuna getiriliyorsun haberin bile yok ben seni böyle bilmezdim.