Lawla Kidde bedavadan Yonkou ünvanı alacaklarya bi ona yanarım, şu Burgessla Shiryuu şunları aradan çıkarsında Sanjiyle Zoronun hypı artsın.
Law ve Kid'in İmparatorluğu henüz netleşmedi. Bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar. İmparator > 2 amiral hala geçerlidir.
Bizim yanlışımız sizin doğrularınızdan evladırYanlış yaptık yoldan saptık ama inadımızda diretmeye devam mı diyorsun?
Amiral lobisi senin kelle için geldiğinde pişman olmak için çok geç olacak deseneSite için her fan grubu kitlesine karşı uyarıldığım için farkındayım, herkes kendine. Gerekli yerlerde beraberlikten zarar çıkmaz.![]()
Altı üstü dünya hükümeti 5 yonko ya da üstü demek tüm suçumuz. Ama 10 çıkacak. Bu kadarını ben de beklemiyordum.Bizim yanlışımız sizin doğrularınızdan evladır
Amiral lobisi senin kelle için geldiğinde pişman olmak için çok geç olacak desene![]()
Biz bir günde mi Zoro sevdalısı olduk diyor.Yanlış yaptık yoldan saptık ama inadımızda diretmeye devam mı diyorsun?
İnvik tehlikeli adam fazla yaşatmaz onuSite için her fan grubu kitlesine karşı uyarıldığım için farkındayım, herkes kendine. Gerekli yerlerde beraberlikten zarar çıkmaz.
Invic ile böyle olurlar gibi.
Op amiralcilere çalışıyor arkadaşAltı üstü dünya hükümeti 5 yonko ya da üstü demek tüm suçumuz. Ama 10 çıkacak. Bu kadarını ben de beklemiyordum.
Sırf IM tek başına 3 yonko ediyor. Bize gelişi böyle.Op amiralcilere çalışıyor arkadaş
Zamanında Yonkou lobisini nasıl üç beş amiral kütletirken onlara karşı çıktıysak şimdi de size karşıyız
@Ölüm Cerrahı gör bunları adam 10 yonkou diyor niye diyor biliyo rmusun![]()