bence Kid değil de Hawkins katılabilir. Falına bakmıştı Luffy'in çünkü
Hakkaten bu Hawkins falla KK kim olacak gibi bakamaz mı ona göre kendine bir yol izlese Ayrıca Hawkins sempatik bir adam Luffy ile ittifak olur o konuda sana katılıyorum Kid gibi barbar değil Kahverengisakal a bu gün üzerinde ölüm var demesine rağmen öldürmemiş sakat bırakmış.bence Kid değil de Hawkins katılabilir. Falına bakmıştı Luffy'in çünkü
Kid Luffy mi ki birilerini geride bıraksın ? Kendisi geride.kalıp tayfasını yola koymuştur.Luffy ile karıştırmayın.Kidd, Killer'ı geride bırakmıştır. Ama Killer'a dönüp alacam seni, bekle beni Killer'ım demiştir. Savaşta da Kaido'nun kanındaki demiri çekecek. Aha dayıya sorun. @Eustass Captain Kidd
Biz Ace ı de gördük ve sonra ona aptal diyenleri gördük Luffy Ace e benzemiyor Ayrıca Luffy bırakmadı ki E.Oda bıraktıKid Luffy mi ki birilerini geride bıraksın ? Kendisi geride.kalıp tayfasını yola koymuştur.Luffy ile karıştırmayın.
Bence görmüştür ileride büyük işler yapacağını. Ölmemek için katılmıştır Kaidou'ya Kidd haberi verip dönünce Luffyler gelir Kaidou ile kapışmak için ondan sonra Hawkins bakar fala Kaidou kaybediyor.Hop hemen ittifaka katılır.Bedava win.Hakkaten bu Hawkins falla KK kim olacak gibi bakamaz mı ona göre kendine bir yol izlese Ayrıca Hawkins sempatik bir adam Luffy ile ittifak olur o konuda sana katılıyorum Kid gibi barbar değil Kahverengisakal a bu gün üzerinde ölüm var demesine rağmen öldürmemiş sakat bırakmış.
Olmaz öyle, Killer Kidd'i kurtaramaz ama Kidd Killer'ı kurtarabilir.Kid Luffy mi ki birilerini geride bıraksın ? Kendisi geride.kalıp tayfasını yola koymuştur.Luffy ile karıştırmayın.