Daha da hırslanmıştır. Yenilgiyle pes edecek bir tip değil.Kid Kaido’dan yediği dayaktan sonra korsanlığı bırakmadıysa iyidir.
öyle bir şey yapsa Luffy onu ittifaka almazKid killer ı çok net satar.
Sanmıyorum pek, kaptan - sağkol arası fazladan bir bağ var.Kid killer ı çok net satar.
Zaten alacağını düşünmüyorum.öyle bir şey yapsa Luffy onu ittifaka almaz
Kidden gaddar birisi bence. Pek bir bağ göremedim ben şahsen.Sanmıyorum pek, kaptan - sağkol arası fazladan bir bağ var.
Komikti ama güldürmedi Luffy herkese karşı böyle, Kidd'e özel durum yok.Katılmaz seçeneği niye yok ?
Kid herhangi birinin altında kalacak adam değil.Kalmaktansa ölmeyi yeğleyen bir adam ki şu an bu halde zaten.
Kid Luffyi kendisine rakip görüyor, keza Luffyde rakip görüyor ki şabondyde dışarıyı temizleyeceğim dediğinde sinirleniyordu Luffy.Eğer Luffyler Kidi kurtarırsa Kid borcunu ödemek için katılır Luffylere.Eğer kendisi kurtulur veya killer kurtarırsa bu kez intikam için birlikte çalışabilirler.Sadece Kaido arc için geçerli olur bu.Kid Luffye boyun eğecek hayallerini teslim edecek adam değil.Olmamalı da zaten.Çizdiği profil bu yönde.
İkisi çocukluk arkadaşı. Bayağı iyi araları.Kidden gaddar birisi bence. Pek bir bağ göremedim ben şahsen.