Katakuri düz hakili saldırılardan hasar aldı ama sonuç olarak Gear4'ün baba ataklarına yenildi. Dof dediğin Jet Gattling'i rahatlıkla karşılıyor hemde 2 yıl sonraki hakili jet gatling'i, sayfaları mevcut. Bu adamda gear4'ün yıkıcı saldırılarıyla yenildi. Croco gibi dandirik bir süprüntüyle kıyaslanmaz yani bu adamlar.Bak kardeşim cevap vermiyorum bu verecek cevabim olmadığından değil verdiğim cevaplardan hiç bir şey anlamayacağından ve seriyi çok kötü okuduğundan tartismak istemeyişimden.
Senin Croc'u şöyle böyle yendi diye övdüğün Croc'dan sonra Lucci, Moria'yı yenip kutsal yumruklayan adami yakaladiklarinda ID de 5. kata hapsediyorlar. Croc ise 6. kat mahkumu.
Hani 1 sahne atıp kan aliyor vb. diye saçmaca gömmeye çalistiğin karakter hemen o olayin sonunda Luffy'i ne kadar sürede yeniyor bir bak istersen seriyi çok iyi okuyorsun ya malum.
Yada Dressrosa ya da Tüm kek arca bakip Luffy'nin g2 ye bile geçmeden Dof ve Kata'ya karsi düz tekme ve yukrukla kan aldigini da görmüşsündür heralde seriyi çok iyi okumişsun belli yorumlarından ama ben yine de söyleyeyim.
Yani ben sana daha çok şey söylerim de anlamsız, gerek yok.
Croco ise serinin en ezik Luffy'sinin gattling atağıyla yaprak gibi havada süzülüyor, ne haki var ne birşey. Yılan kardeş örneğini falan vereceksende verme çünkü onlarda ezik, gerçi onlar Croco'yu harcar çünkü gearsız Luffy'i güle oynaya yeniyorlardı. Croco bu kadar ezik bir karakter işte bu kadar basit denklem!