Olabilir yahu içimden o geçti çöp Mihowk a 3 4 diyorlar. Gene ben mutevaziyim.2 milyar
Olabilir, onuda kabul ederim.doffy en fazla 1milyon belly eder bilgi ve bağlantıları dahil
Olabilir yahu içimden o geçti çöp Mihowk a 3 4 diyorlar. Gene ben mutevaziyim.2 milyar
Olabilir, onuda kabul ederim.doffy en fazla 1milyon belly eder bilgi ve bağlantıları dahil
Anlıyorum, kolay gelsin ne yeyip içiyorsan kimseye söyleme.
Doffy nin bildikleri yeter kaldı ki Doffy oradan her türlü çıkar zamanı bekliyordur. Ayrıca İm yi kesin biliyor.Bazı arkadaşlar Doflamingo'yuda saymışlar ama Doflamingo Reis zaten denizciler tarafından yakalanmış. Aranma posteri niye çıksın ki ? Onun için ödülün toplamında onu çıkartın derim.
Yav aman çıkıp napacakDoffy nin bildikleri yeter kaldı ki Doffy oradan her türlü çıkar zamanı bekliyordur. Ayrıca İm yi kesin biliyor.
Gülecek olm napacak başkaYav aman çıkıp napacak
Dof gel kadınım ol falan diyormuşAnlıyorum, kolay gelsin ne yeyip içiyorsan kimseye söyleme.
Gerçekler bunlar kardeşim, hazırlık ol sen. Crocodile balonu fena patlayacak tekrar çıktığında.Anlıyorum, kolay gelsin ne yeyip içiyorsan kimseye söyleme.
Fazla oksijen alınca problem olmuş fazla şey yapmayın.Dof gel kadınım ol falan diyormuş
Dedim ya anliyorum seni fazla açık havaya çıkma çarpıyor heralde...Gerçekler bunlar kardeşim, hazırlık ol sen. Crocodile balonu fena patlayacak tekrar çıktığında.
Verecek cevap bulamayınca işte hemen hakaret, neyse Croco tekrar çıktığında göreceğiz. Dof dalga geçiyor onunla bunuda buraya yazıyorum.Fazla oksijen alınca problem olmuş fazla şey yapmayın.
Dedim ya anliyorum seni fazla açık havaya çıkma çarpıyor heralde...