Mihawk veya Shiryuu nun kılıcında enma olayı gibi bir durum olsa bunu power up kabul edermisiniz?
Walla bayadır imkansız geliyor bana KK'lık. Hele hele bu tayfayla......... Yamato gelirse tayfaya bir ihtimal ümitlerim yeşerecek..........oluyormuş bir de KK
Aynı yolun yolcusular.Demek bu Şenks'de Hiruzen hamuru var diyorsun ha
Neyi yeniyor ? Shisui aldıktan son hayvan gibi güç artışı yaşadı. Thriller Bark arcını tekrar izle bence.Zoro o kılç olmadan da kalburüstü rakipleri yener, ama Sanji suitsiz kalburüstü karakterleri yenemez. P.up budur işte.
KK'lık boş iş sonrası önemli zaten. Ama ilk fıkrayı Teach bulsa ve gülmese güzel olurdu.Walla bayadır imkansız geliyor bana KK'lık. Hele hele bu tayfayla......... Yamato gelirse tayfaya bir ihtimal ümitlerim yeşerecek..........
Hayvan gibi artış olmuş olsa Kamu'yla anlaşma yapmasına gerek kalmazdı.Neyi yeniyor ? Shisui aldıktan son hayvan gibi güç artışı yaşadı. Thriller Bark arcını tekrar izle bence.
Benim deOda'nın sözlerine mıskal güvenim kalmadı benim keke-zalım.........
Sence Luffy, Moria'yı nasıl yendi ? Kendi saf güçleri ile mi yendi ? Ki Kuma bir shichibukai o kadar da olsun. Ve evet. kendisi de belirtti.Hayvan gibi artış olmuş olsa Kamu'yla anlaşma yapmasına gerek kalmazdı.
Oda kıyamaz Tiç'ine........KK'lık boş iş sonrası önemli zaten. Ama ilk fıkrayı Teach bulsa ve gülmese güzel olurdu.