Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Enma, Güç Artışı Sayılır mı?

Sizce hangisi ?

  • Bal gibi power up kardeşim.

  • Dışarıdan öyle görünüyor ama değil.


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu konu biraz şey gibi olmuş Luffy seri sonunda korsanlar kralı olur mu
Hayır tartışılabilecek bir konu.Asıl olay değişen silahın uygunluğu.Zoro eskiden baltayla dövüşüyor ve bu balta Enma değerinde diyelim.Bu silahı değişti şu an performansı arttı.Çünkü bu kılıç Zoro'ya daha uygun kılıç ustası olarak.Zoro'nun şu anki seviyesine,tarzına dövüş stiline ve en önemlisi Kaido'nun derisini aşmaya daha uygun.

Power up kavramı konusunda karmaşa var o açıdan konu gereksiz olmuş olabilir tabii.Zoro güçlendi bunu inkar eden yok ama klasik power up mu bu o konu başka.
 
Şu konu gerçekten inanılmaz ya. Zoro'yu öveyim diye sınırları zorlamanın uç örneği bana göre. Olum gidin başka bir şey bulun da ordan Zoro'ya pay çıkarın lan. Bu nedir ya. Her gün daha da şaşırıyorum.
 
Keramet kılıçda olsa ver choper a da kılıcı kessin önüne geleni.Kullanıcı hayvan olduğu için kılıç potansiyel kazanıyor Mihawk zamanında zoroyu boynuna taktığı kolyedeki çakı ile kesti Zoro üç kılıçla saldırırken.Enma'yı böyle etkili yapan Zoro'nun gücü zamanında Oden'ın gücü olduğu gibi.Bir alet power up olamaz ama kullanıcısının o alet üzerindeki kontrol kabiliyetinin artması power uptır.Zoro fanı arkadaşlara sabır diliyorum yarın Zoro Kaido'yu kesse ki kesecek büyük ihtimalle Kaido kötü vasat bir yonko ondan kesti Zoro denilir bu forumda eminim bundan.
Keramet kılıçta. Çakı ile yenilen Zoro'nun sorunu. Zoro, Johny ve Yosaku'nun kılıçları ile Kaido'ya hasar; anca 100 hasar üzerinden 5 verebilir. Bu kadar basit.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık