Dur bir video ile yorumuna tepkimi göstereyimZoro parçalar.
Dur bir video ile yorumuna tepkimi göstereyimZoro parçalar.
Gayet haklısın. Bir kurt ile Kurtadamın boyu aynı olmuyor. Zira Lepoar adam olarak Lucci'nin nasıl bir boyuta geldiğini de gördük. Yani dediğin gibi direk o şekilde bir çıkarım yapılamaz. Zira burda biz hayvanları kıyaslamıyoruz.:SDur bir video ile yorumuna tepkimi göstereyim
Zürafa'nın fiziksel kuvveti leopardan kat kat fazla değil mi? Zoan meyveler de kullanıcılarına farklı güçler vermiyorlar mı özelliklerine göre? Leopar meyvesi daha çok hız verirken, zürafa meyvesi daha çok fiziksel güç vermiş diyor adam. Bu kadar basit bir şey. Boyuyla ne alakası var? Anka kuşu meyvesinin belki de tüm meyvelerden daha fazla savunma vermesi gibi düşünülebilir.Zürafayı övmüşsün ya hani aslan yaklaşamaz vs sebebine hiç bakmamışsın ama. Bende onu diyorum.
O kuvvet cüsseden işte kas oranından değil. Ama zoan forumdan öyle 40 katlık bir cüsse farkı yok yani... Adam hayvan seçmiş rasgele işte hiç zürafayı övmüş mü şöyle böyle diye burdan çıkarım yapılamaz.Zürafa'nın fiziksel kuvveti leopardan kat kat fazla değil mi? Zoan meyveler de kullanıcılarına farklı güçler vermiyorlar mı özelliklerine göre? Leopar meyvesi daha çok hız verirken, zürafa meyvesi daha çok fiziksel güç vermiş diyor adam. Bu kadar basit bir şey. Boyuyla ne alakası var? Anka kuşu meyvesinin belki de tüm meyvelerden daha fazla savunma vermesi gibi düşünülebilir.
Bende aynı anda bu sahneyi arıyordum sen atmışsın
Yani buraya mı takıldın @Dragon ? Oldu o zaman bütün zoanların bire birleriyle boylarını mukayese eden bir tablo hazırlayalım ve buna uygun olmayanları listeden çıkartıp ''bu olmamış'' diyelim. Ne diyim yani, ilahiZürafayı övmüşsün ya hani aslan yaklaşamaz vs sebebine hiç bakmamışsın ama. Bende onu diyorum.
Basit yorumlar.Luffy'yi ölümün eşiğine getirmiş adamı Zoro yenecek hmm......