Bu laf olmadı şimdi ilk geldim baktım kimse oy vermemiş patlattım Shanks'a şuan 11 olmuşDilenci Shanks 4 oy almış.
Bu laf olmadı şimdi ilk geldim baktım kimse oy vermemiş patlattım Shanks'a şuan 11 olmuşDilenci Shanks 4 oy almış.
Hayır, tipsiz olduğu için. :/Yakışıklı olmadığı için?
Dof'un Roger'ın idam sahnesinde ki görselini koymayaydın ciddi dediğini farz edebilirdim ama olmamışYahu Sabo ve Senor gibi ortalama tipte adamlar bile oy almış, Doflamingo hiç almamış. Ayıp ya. Adamın gençliği ateş ediyor resmen.
Tayfa cinayet
Hayır, tipsiz olduğu için. :/
Teach koyulmamış bile.Yahu Sabo ve Senor gibi ortalama tipte adamlar bile oy almış, Doflamingo hiç almamış. Ayıp ya. Adamın gençliği ateş ediyor resmen.
Tayfa cinayet
Hayır, tipsiz olduğu için. :/
Onun ismi yukarıda ki karakterlere hakarettirTeach koyulmamış bile.
Bir karizması var şimdi.Onun ismi yukarıda ki karakterlere hakarettir
O olabilir ama karizma ve yakışıklılık farklı şeylerBir karizması var şimdi.
O karizma birazcık yakışıklıga asdadas tamam neyse boşver.O olabilir ama karizma ve yakışıklılık farklı şeyler
Niye lan nesi var. Sabo'dan daha yakışıklı reyiz.Dof'un Roger'ın idam sahnesinde ki görselini koymayaydın ciddi dediğini farz edebilirdim ama olmamış
O da konmaz şimdi ya. Evlat olsa sevilmez denebilecek biri o. Hani eldivenle bile sevilmez. Yahu adam Dragon'dan bile tipsiz.Teach koyulmamış bile.
Adamın bir kere burun efsane,göbek desen almış gitmiş, bacakla vücudun uyumu ayrı bir noktada ama sende haklısınO karizma birazcık yakışıklıga asdadas tamam neyse boşver.
Mangada attığın sayfa olabilir de diğer görüntü Alpamis'e teach için söylediğini sana söylüyorum farz etNiye lan nesi var. Sabo'dan daha yakışıklı reyiz.
O da konmaz şimdi ya. Evlat olsa sevilmez denebilecek biri o. Hani eldivenle bile sevilmez. Yahu adam Dragon'dan bile tipsiz.