Eric Cartman 13 May 2016 #42 Bir kişi bile Marco dememiş,bir kişi. Neyse bende Marco demiyorum zaten Ama Marcoda yakışıklı. :/ Sabo,Cavendish ve Shanks diyeyim.Bu üçü arasında kaldım açıkçası.Sabo'ya atayım.Seçeneklerde ilk onun ismini gördüm
Bir kişi bile Marco dememiş,bir kişi. Neyse bende Marco demiyorum zaten Ama Marcoda yakışıklı. :/ Sabo,Cavendish ve Shanks diyeyim.Bu üçü arasında kaldım açıkçası.Sabo'ya atayım.Seçeneklerde ilk onun ismini gördüm
Monkey D. Dragon 13 May 2016 #44 ch3rl0b11n dedi ki: Ankette niye yeşil torba yok sence? Genişletmek için tıkla ... Yakışıklı olmadığı için?
ch3rl0b11n dedi ki: Ankette niye yeşil torba yok sence? Genişletmek için tıkla ... Yakışıklı olmadığı için?
Alpamis 14 May 2016 #49 Luffy'e bir oy atılmış.:S Tamam doğru normal. En yakışıklısı o değil. Ama ankettekilerden bence de Shanks ile Ace arasından çıkmalı bu birinci.
Luffy'e bir oy atılmış.:S Tamam doğru normal. En yakışıklısı o değil. Ama ankettekilerden bence de Shanks ile Ace arasından çıkmalı bu birinci.