Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Yakışıklı Karakter

En Yakışıklı Gördükleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    55
Listedeki herkesin karizması çizilmiştir ama Mihawk’ın tek bir panelde bile karizmasının zerresine zarar gelmemiştir. Diğerlerinde de tip vardır ama ağırlık ve karizma olarak totalde Mihawk hepsinden üstün benim açımdan. Ayrıca şamrock ve şanks ikiz değil mi, niye ayrı ayrı ankete alındı ki?

Listedeki herkesin karizması çizilmiştir ama Mihawk’ın tek bir panelde bile karizmasının zerresine zarar gelmemiştir. Diğerlerinde de tip vardır ama ağırlık ve karizma olarak totalde Mihawk hepsinden üstün benim açımdan. Ayrıca şamrock ve şanks ikiz değil mi, niye ayrı ayrı ankete alındı ki?
Buggy'nin adamı olarak nam saldığı gün bitmişti.:D Aynen Mihawk'ın karizmasına zarar gelmedi.:D

Buggy'nin adamı olarak nam saldığı gün bitmişti.:D Aynen Mihawk'ın karizmasına zarar gelmedi.:D
Orada Buggy, Mihawk’tan dolayı övüldü. Mihawk ve Croco’yu emri altına almış çok güçlü bir karakter olarak nam saldı Buggy. Buggy ile Shanks’ı değiştir, öyle düşün. OP aleminde Buggy, Shanks gibi görülüyor. O da Oda’nın trollüğü. Zaten aynı bölüm Buggy’i yerden yere vuruyorlar.

Buggy Mihawk'ın adıyla yonko oldu yalnız.

-

Bu arada Ankete Garp'ı koymayan modları kınıyorum. Bu kadar korkmayın Garp'tan. Smoker, Ace ve Kid gibi ortalama altı tipler bile anketteyken yakışıklılığıyla gönülleri titreten Garp nasıl olmaz @Tombe @Erwin Smith yazıklar olsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık