Buggy yok diye kingden oyumu geri aldım @Kuroro ya destek sana köstekAnket sıfırlanırsa King birinci olamaz deniyordu birinci ile arasında sadece bir oy fark var.
Buggy yok diye kingden oyumu geri aldım @Kuroro ya destek sana köstekAnket sıfırlanırsa King birinci olamaz deniyordu birinci ile arasında sadece bir oy fark var.
Adam gibi adam beZevkine kılıç yutan Zoro simpleri seni yıldırmasın kardeşim, ben hep buralardayım.
Zoro'ya tamamen simplikten oy atıyorlar zaten çok ortalama bir tipi olmasına rağmen. King objektif olarak yakışıklı bir eleman.Anket sıfırlanırsa King birinci olamaz deniyordu birinci ile arasında sadece bir oy fark var.
Zevkine ayak yalıyorsunuz yaw. Sanci denmez başka türlü.Zevkine kılıç yutan Zoro simpleri seni yıldırmasın kardeşim, ben hep buralardayım.
Şu meme geldi aklıma. Ama çerlolusu.Zevkine ayak yalıyorsunuz yaw. Sanci denmez başka türlü.
Ben zaten Sanji demedim ankete bakarsanZevkine ayak yalıyorsunuz yaw. Sanci denmez başka türlü.
Japon genç ve orta yaşlı hanımların en beğendi karakter yaw.Şu meme geldi aklıma. Ama çerlolusu.
Silinen ankette atan çoğu kişi Zoro fanı bile değil yaw, Datte'den Alpa'ya ondan Montana'ya kadar farklı kişiler atmıştı, bunlar da mı fan? Sen Zoro olunca kabul etmiyorsun sadece. Her şeyi sana abartılmış geliyor.Ben zaten Sanji demedim ankete bakarsan
Herhangi bir ankette Zorocular;